Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért mondják, hogy a hüvelygy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy a hüvelygyűrű semmit sem ér?

Figyelt kérdés

Múltkor feltettem itt egy kérdést, és többen azzal jöttek, hogy olyan, mintha lyukas gumit használnék és semmit sem ér.

Honnan veszik ezt?...

2012. júl. 27. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Hat mert tenyleg semmit sem er. Hogyan vedene, mikor olyan, mint egy lyukas gumi? Ennel tobbet er a pesszarium, a huvelybe kell tenni spermiciddel bekenve.
2012. júl. 27. 12:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz??
2012. júl. 27. 12:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát én is hüvelygyűrűt használok már egy ideje, és nem estem teherbe...
2012. júl. 27. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert itt az emberek 90%-a idióta és azt sem tudja mi micsoda.

A hüvelygyűrű HORMONOKAT bocsát ki, ugyanúgy hat, mint a tabletta, csak nem be kell venni, hanem feldugni.

Ergo ugyanúgy véd is.

Csak a sok barom összekeveri mindenféle más eszközzel.

2012. júl. 27. 13:01
 5/9 A kérdező kommentje:

6-os: hát inkább erre nem reagálok.

7-es: én tisztában vagyok vele, de mások miért nem? Szerintem alap, hogy tájékozódok a fogamzásgátlási lehetőségekről, és ismerem is azokat...

2012. júl. 27. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Ajánlom a tudatlan válaszoló figyelmébe: [link]

Gondolom mások is tudatlanságból mondták azt, amit. Meg ez nem olyan népszerű módszer, mint a tabletta.

2012. júl. 27. 13:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Én ezt is furcsállom, mert sokkal jobb, mint a tabletta. Legalábbis fórumokon is írják, hogy bánják amiért nem váltottak hamarabb, na meg saját tapasztalat is. :)
2012. júl. 27. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:
4 éve használom, eddig megfelelően védett, nem lettem terhes. Azok írhatják h nem jó, akik nem megfelelően használják. Kis odafigyeléssel elég biztonságos tud lenni.
2012. júl. 27. 14:13
 9/9 anonim válasza:
3 hete tettem fel az első hüvelygyűrűt, ma kellett ugye leszednem. Ezalatt az idő alatt szinte végig véreztem vagy barnás folyásom volt. Előtte nem szedtem soha semmit. Szerintetek ez mennyire normális?
2012. szept. 18. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!