Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy a szünetmentes napok egyikén sem jelentkezik vérzés?
Nem ártana elolvasni a betegtájékoztatót: a Lindynette-ből nem kell duplát bevenni, ha elfelejted.
Amúgy majd megjön, ne aggódj. Ha nem lehetsz terhes, akkor meg fog.
24/N
1-es!
Inkább neked kellene újból nekifutni a betegtájékoztatónak, mivel a kérdező jól tudja! ;)
Figyelj csak:
"Ha a tabletta bevétele nem történik meg a szokott időben, úgy azt 12 órán belül pótolja. A következő tablettát vegye be a szokott időben.
12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Az utolsó, be nem vett tablettát, amilyen hamar csak lehet be kell venni, akkor is ha ez egy nap alatt két tabletta bevételét jelenti."
-------
Kérdező!
Még megjöhet. Igaz, hogy általában beáll napra és akár órára pontosan is, de nem abnormális, ha más napon jön meg és az összevonás is bekavarhatott.
Nekem egy bizonyos tabletta mellett 3 levél után sem jött meg.
Ha tovább szedtem volna, akkor később sem jött volna meg...
Az idézet nem a lindynette betegtájékoztatójából van, abban ez szerepel:
"12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Ilyen esetben NE pótolja az elfelejtett drazsé(k) bevételét, hanem folytassa a drazsé szedését a megszokott módon."
Három évig szedtem ezt a sz@rt, csak tudom...
24/N (első)
De látom, a házipatikán másik betegtájékoztató van fönn... f@sza. Akkor tkp az a döntő, ami a dobozban van, az enyémben az volt, hogy ne vegyem be, én így használtam. Azért jó, hogy ilyen gondosan felteszik a betegtájékoztatókat. Na mindegy, bocs az előző komment hangneméért.
(előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!