Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen "gyakran" lehet eltolni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "gyakran" lehet eltolni a mensit. úgy, hogy nem tartok szünetet a tablettával?

Figyelt kérdés
Jövő héten jönne meg és el szeretném tolni, nem káros? Lehet ősszel is el kellene tolnom..

2012. júl. 26. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy évben egyszer és ez az egy alkalom is jelentősen felboríthat mindent.
2012. júl. 26. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem az orvosom azt javasolta már 2x is, hogy szünet nélkül váltsak fogamzásgátlót.

3 hónapnyi szedés után váltás, majd 2 hónapnyi szedés után váltás.

Szóval fél éven belül 2x kellett ezt csinálnom, nem tudom, miért ragaszkodott ehhez, de hát ő az orvos, és eddig "bevált"..

2012. júl. 26. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és nekem nem volt semmilyen gondom, pl áttöréses, pecsételő vérzés, semmi.
2012. júl. 26. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha mód van rá, egyszer sem kellene. Attól, hogy valakinek nem okozott gondot, ne vedd biztosra, hogy nálad is minden oké lesz. Inkább jöjjön kiszámítható időben "rosszkor" a vérzés, mint esetleg váratlanul ki tudja, hány hónapon keresztül.
2012. júl. 26. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!