Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Spirálosok! Titeket nem zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spirálosok! Titeket nem zavar az a tény, hogy élet indul meg bennetek, csakhát nemtud beágyazódni?

Figyelt kérdés
Nekemis spirálom van,és engem nagyon zavar.Most már eljutottam arra a szintre,hogy megkértem a párom,hogy ne élvezzen belém!Kivetetni nem tudom mert mással nem tudok védekezni,mert nincs rá pénzem.
2012. júl. 24. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem indul meg az élet, akkor indulna meg, ha elkezdene osztódni a beágyazódás után. Tudod, én reális vagyok, inkább ez, mint egy nem kívánt gyerek. Az neki is, nekem is szörnyű lenne.
2012. júl. 24. 19:01
 2/8 A kérdező kommentje:
jó persze jobb mint aki minden hónapba abortuszra megy.csak nagyon sok olyan oldal van a neten,ami úgy állítja be,mintha ezis egyfajta abortusz lenne,sőt a neve is abortálás.
2012. júl. 24. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi erővel a koton is az abortálás megszakítást jelent a gumi már lényegébe az 1. lépésnél megszakítja, ha nagyon úgy vesszük a kihúzás is.
2012. júl. 24. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
4%

Az nem élet csak egy sejtbúrjánzás.

Akkor élet ha képes eltartani magát, addíg csak parazita.

2012. júl. 24. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
hát kedves utolsó, minden nézőpont kérdése. A kívánt terhesség az baba, a nem kívánt meg sejtcsomó, parazita. Szerintem a kívánt, szeretettel felnevelt életnek van értelme, egy petesejt meg hímivarsejt találkozása felett nem fogok tanakodni.
2012. júl. 24. 19:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3as!Ez nem így van,mert az óvszerrel való védekezésnél nem történik meg a megtermékenyülés.És a megszakításos védekezéssel sem jó esetbe!Viszont a spirál nem akadályozza meg a megtermékenyülést csak a beágyazódást!
2012. júl. 24. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:

3 vagyok.

Tudom, hogy működik a spirál, és azért mondtam, hogy csak sejtbúrjánzás.

Miért hiszed, hogy amikor megtermékenyül utána már egyből sakkozni lehetne vele ? Akkortájt ugyanolyan mint egy rákos sejtcsoport, csak osztódik meg osztódik.... Hónapok telnek el mire azt merném állítani, hogy az esetleg élet.

2012. júl. 25. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolóval egyet értek. Az még bőven nem élet, a parazita szót én nem használnám, de csak azért, mert hatalmas megbotránkozást keltene, kész csoda, hogy még nem tették tiszteletüket itt az erkölcscsőszök, és nem hurrogtak le, hogy hogy képzeled, hogy parazitának nevezed azt a drágaságot, milyen anya lennél, stb...

Én nem használok spirált, de ha használnék, nem zavarna, hogy "megölöm a gyerekem". Ha számodra ez ekkora lelki problémát jelent, ne ezen spóroljatok, próbáljatok valami "emberibb" védekezést.

2012. júl. 26. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!