Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tudtok olyan f. gátlót,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan f. gátlót, amitől nőne a mellem és híznék is és ezek mellett jól védjen is?

Figyelt kérdés
Nevét és árát jó lenne ha leírnátok
2012. júl. 23. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
teljesen ostoba kérdés. nem írok neked ilyet, mivel hallod te drága lélek, fogalmunk sincs, hogy a te testedben milyen reakciókat vált ki! lehet h nekem nő a mellem, meg hízok, de attól még neked ez nem tuti -.- emellett meg drága, a fogamzásgátló azért fogamzásgátló mert VÉD! -.-
2012. júl. 23. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
azért ismerősöm elvetélt pedig bogyót szed.!!
2012. júl. 23. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
mindig van hibaszázalék......
2012. júl. 23. 18:59
 4/6 ASOT ***** válasza:

a neve az, hogy: élősködő

ha az létrejön benned, és elkezd növekedni, onnantól kezdve nőni fog a melled , a hasad, hízni is fogsz.

2012. júl. 23. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Itt mondják majd, hogy menj el dokihoz, és ő majd felírja a megfelelőt.

Én voltam dokinál, mondtam mit szeretnék, ő meg fogta magát, és minden vizsgálat nélkül kiírt találomra valamit.

2012. júl. 23. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves 5-ös, esetleg elmehettél volna egy másik dokihoz, aki meg is vizsgál...

Hiába írunk ide bármit, a GYK nem recept, hogy kiválthasd. A dokit úgyse úszod meg.

2012. júl. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!