Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltatok miután kiszakadt a gumi?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy megvártátok míg megjön és addig idegesek voltatok vagy tabit vettetek be? (nem történt baj!)2009. júl. 15. 12:07
1/9 anonim válasza:
Hát nekem többször szakadt ki, volt, hogy belém élvezett, akkor 72órási, volt, hogy közbe, akkor semmi. 5-10ilyen volt egymás után után már kb idegroncs lettem, ugyhogy elkezdtem fogamzásgátlót szedni, azóta minden rendben. Neked is ajánlom : D
2/9 A kérdező kommentje:
köszi nem kell:d Fiu vagyok és csak szeretnék felkészülni rá hogy mégis...
2009. júl. 15. 12:22
3/9 anonim válasza:
Kézen fogni a barátnőt, és elvinni nőgyógyászati ügyeletre 72 órás tablettáért. Ne hagyd magára, mert nem az ő baja egyedül.
Kimosni, kicsurgatni nem használ semmit. A megtermékenyítéshez elegendő sperma az első lökettel bejutott a méhszájon, onnan meg már nem lehet visszahozni.
4/9 anonim válasza:
Én anno, mikor ilyen történt, rögtön hívtam a nőgyógyászom és írattam fel vele eseményutánit. Aztán a tanácsára a következő hónaptól váltottunk is antibébire. :)
Én nem szívesen idegeskednék akár hetekig azon hogy vajon meg fog-e jönni...
5/9 anonim válasza:
mi egyből mentünk az SZTKba gyógyszeré:)
6/9 anonim válasza:
Alapvetően szerencsés vagyok, mert pont akkor szakadt ki a gumi, mikor nem voltam termékeny. Nem rohantam nőgyógyászhoz, mert tudtam, hogy nem lesz belőle probléma.
7/9 anonim válasza:
Új csomag gumit bontottunk :)) Én nem féltem, hogy teherbe eshetek, mert pontosan tudom, hogy ennek a valószínűsége gyakorlatilag nulla, ha nem az ejakuláció pillanatában történt a dolog. Attól se félek folyton, hogy a fejemre zuhan egy repülőgép... Komolyan, szerintetek megéri ezzel a folyamatos idegbajjal tönkretenni az együttléteket?
8/9 anonim válasza:
Imádkoztam, hogy biztosan hasson a fogamzásgátlóm (hasmenésem volt korábban). Tesztet még nem csináltam, de még mindig ideges vagyok, mert ugye gyogyi mellett sokkal nehezebb felismerni a terhességet, pláne ha olyan mellékhatásai vannak, amik akár terhességi tünetek is lehetnek (hízás, hányinger, mellfeszülés...).
9/9 anonim válasza:
Fogtam egy emelőt, felemeltem a kocsit, és kicseréltem. Mindig legyen nálad pótgumi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!