Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » így biztonságos? Részletek lennt.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

így biztonságos? Részletek lennt.

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. és a barátommal úgy szeretkezünk, hogy csak kicsit bedugja..és jóóóval elötte kivesz..pl ha 20 perc után elmegy..már a 10 percben kiveszi. ÍGy biztonságos..?
2009. júl. 15. 10:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

figyi, egy gyerek eltartása össze sem hasonlíthatóan drágább az óvszerrel.

és persze az abortusz sem olcsó dolog egyáltalán.

hiába nemmegy el benned, az esély megvan rá h teherbe ess, nem olyan nagy, mintha elmenne benned, de van rá esély.

én 2 embert is ismerek, aki így lett terhes.

2009. júl. 15. 11:59
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha óvszerre nincs pénzed, akkor egy gyereket miből tartanál el?! Amúgy ha 2 éve ezt csináljátok, nem tudom miért kérdezed meg most...
2009. júl. 15. 12:03
 13/19 anonim ***** válasza:
20%

Szia. Ne aggódj így nagyon kicsi az esélye annak,hogy terhes legyél. ( persze jobb lenne ha óvszerrel védekeznétek, és ha tehetitek védekezzetek is). Mi a barátnőmmel lassan 7 hónapja szexelünk gumi nélkül, és én csak azelőtt veszem ki, mielőtt elmennék. A legnagyobb esély a terhességre a ciklusod közepén van, (szóval a menstruációd első napja és a következő menstruáció első napja közötti idő közepén.Tehát ha ez a két nap 28 napra van egymástól, akkor a 12-13-14-15 napokon használjatok óvszert és akkor biztosan nem maradsz terhes.Az előváladék nagy része elpusztul a punci belsejében,hiszen a punciban szex közben savas nedvek vannak, tehát abból a nagyon kevés spermából is rengeteg elpusztul a maradék pedig igen kevés ahhoz ,hogy teherbe ejtsen.

Remélem tudtam segíteni.

2009. júl. 15. 12:08
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. : néhány példa arra, hogy előváladéktól is teherbe lehet esni.

Felelőtlenek vagytok, túl sokat kockáztattok. Manapság szinte minden tini iszik meg bagózik, de legalábbis energiaitalt fogyaszt. (Sajnos.) Ha ezt a pénzt gumira költenétek inkább, meg lenne oldva a probléma.

Az előnedvben lehetnek spermiumok, te meg fiatal lányként termékenyebb vagy, mint mi, harmincasok. És elég, ha a barátod csak egyetlenegyszer nem húzza ki időben...

A megszakításos közösüléssel védekező nők 35%-a egy éven belül teherbe esik. Mondhatja itt neked bárki, hogy évek óta nem volt balesete, ha te éppen beleesel ebbe a 35%-ba. És akkor mit csinálsz? Elveteted? Egyrészt az gyilkosság, másrészt a testedben és a lelkedben is maradandó kárt okozhat. Rengeteg olyan nő bukkan fel ezen az oldalon, aki tinédzserkori abortusz után, huszonévesen hiába próbál teherbe esni, nem megy neki, még lombikkal se. Ha meg nem veteted el, akkor fel kell nevelned gyerekfejjel...

Ésszel szexeljetek, ha már gyerekfejjel elkezdtétek!

2009. júl. 15. 12:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Gumi drága a pharmatex meg nem? Ezt nem értem. 3darab gumi 5-600 ft(3alkalomra) 10 darabos pharmatex(10 alkalomra) meg 2500...nem sok a differencia. Tabletta 6000 forint 3 hónap non-stop sexre (2millió alakolm ha úgy akarjátok), bárhogy számolom havonta 2000ft, pároddal közösen 1000ft havonta. 2doboz cigi, 3korsó sör, 8gombóc fagyi, 7csomag orbit rágó ára...ez NEM LEHET senkinek megterhelő. Abortusz 30-50ezer forint+anatómiai gondok.

Az meg, hogy eddig nem volt baba tipikus emberi naivság. Ha egymás után többször átfutsz a piros lámpánál a járdás 1000szer nem fog elütni senki sem, csak egyszer.

22/f

2009. júl. 15. 12:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

én 2800 ftos tablettát szedek, 3 hónapra :D még a pharmatexnél is jobban megéri.

csak biztos nemakarja a kis szervezetét gonosz és csúnya hormonokkal gyötörni.

no nembaj, majd a kisbaba a hasában gyötri eleget :D

vagy a 72 órás hormonboba ha esetleg a csávó mégse tudta időben kihúzni. vagy egy abortusz...

2009. júl. 15. 12:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Az abortusz is drága ám, meg a gyereknevelés is!
2009. júl. 16. 07:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Attól, hogy csóró vagy, még eszed lehetne. Abortuszra lesz pénzed meg az utókezelésekre a mellékhatásai miatt? Netán több millád, mire felneveled a gyereked? Már 3000 ft-ból meg lehet úszni tabival a védekezést. Ez hónapra lebontva 1000 ft, ha felesbe fizetitek, 500 ft. Nincs 500 ft-od 1 hónapban a védekezésre?Kihagysz 1 reggelit és megis van az ára...

Egyáltalán nem vagy biztonságban, de ha szereted a minden havi izgulást, csináld csak...Csak ne lepődj meg, ha 1x nem jön meg...

2009. júl. 16. 07:05
 19/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, amúgy nem kell annyira felháborodni, mostantól védekezünk:D Vettünk óvszert is és pharmatex hüvelykapszulát is. na:D
2009. júl. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!