Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után a 6 hetes kontrollon kaptam fogamzásgátlót Cerazettet de még nem jött meg. A doki szerint szedjem be ne zavarjon. Soha nem szedtem be még ilyen gyógyszert hogy is működik? Mikor kell szünetet tartani? Ha elfogy a 28 tabletta?
Hátrány, hogy szedése alatt szabálytalan lehet a havi vérzés, előfordulhat, hogy nem is lesz havi vérzése egyáltalán.
Nézze meg, melyiket veszi ki. Pl. ha szerdán kezdi, a szerda jelzésű tablettát vegye ki. Minden nap egy filmtablettát vegyen be a nyílnak megfelelően haladva.
Ha a csomag kiürült, másnap folytassa a következő csomaggal, azaz nem kell szünetet tartani és havi vérzésre várni.
na ezeket találtam neked.
azaz, nemkell szünetet tartani, hanem folyamatosan kell szedni. havi vérzésre pedig nwemkell várni, mert lehet h nemfog megjönni. ezeket írta a betegtájékoztató.
A Cezrette teljesen más, mint a többi fogamzásgátló!!!!!!
Nincs szünet a levelek között és lehet, hogy nem is fog megjönni még vagy fél évig, hiszen ha szoptatsz valószínűleg nincs peteérésed.
Olvas el a linket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!