Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet gond emiatt?
Figyelt kérdés
Ha eggyütt voltam a barátommal,orális kielégítés után nég visszatette a hüvelybe a szerszámját,és csak eggy alkalom utáni gyógyszert vettem be 12-órára rá a másikat nem,teherbe eshetek?A menzeszem 3-án múlt el a dolog pedig tegnap volt.Kicsit bunkóságnak tûnhet de nem vágom ezt a kiszámitást.Tudnátok értelmes válasszal szolgállni?Köszönöm.Hüvelybe élvezés nem volt.Köszönöm szépen.2012. júl. 17. 17:20
1/7 kendrazoltan válasza:
Az esemény utáni tabi nem garancia! Az ondóvezetékben rendszerint marad ondósejt ejakulációt követően, így nem kizárható a terhesség...
2/7 anonim válasza:
És miért nem vetted be a másikat, ha szabad tudni?!
3/7 anonim válasza:
Gondolom spórolt a legközelebbi alkalomra. Ezt abból gondolom, hogy az eseményutáni tabletta a BALESETEK esetére van, azaz ha kilyukad az óvszer például. Ugyanakkor sokan úgy használják mint normál fogamzásgátlót. Mivel a kérdésben még véletlenül se baleset szerepel, hanem egy úgymond előre eltervezett eset, így gyaníthatóan az ostoba kérdező is fogamzásgátlóként használja az eseményutáni tablettát.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ostoba vagyok igen mert mertem kérdezni....nem spórolás miatt nem vettem be,olyan kétértelmû volt ez a válasz.Nem volt elõretervezve semmi.Thx.
2012. júl. 17. 18:49
5/7 anonim válasza:
Akkor válaszolj a kérdésre, kérlek, miért nem vetted be, te nagyon okos kislány?:))))
6/7 anonim válasza:
A tájékoztatójában le van írva, hogy mindkettőt be kell venni. Miért nem vetted be? Szerinted ha használna egy is, akkor minek lenne kettő a dobozban?
A ciklust meg az első naptól számoljuk, nem az elmúlástól...
7/7 anonim válasza:
Nem volt eltervezve? Mármint kicsusszant a szádból a barátod pénisze és egy véletlen mozdulattól becsusszant a hüvelyedbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!