Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fogamzásgátló tabi. Ami inkább kifejezetten pattanásos bőrre ajánlják?
Ha igen mi a neve? Tapasztalatok?
Már jártam 3bőrgyógyásznál, különféle gyógyszereket íratott fel eléggé sok pénzért. Szóval nincs már más választásom fogamzásgátlót kell szednem, mer elég pattanásos a bőröm és már valamikor a tükör előtt sírok hogy hogy nézek ki.
16/ L
Nem váltak be a gyógyszerek? Vagy csak drága meg nem ihatsz hozzá és ezzel van a porbléma? Fogamzásgátló is drága és még annyit sem használ mint az erre készült szerek.
Volt jópár ismerősöm, aki járt bőrgyógyásznál ugyanezért és msotanra nagyon szép a bőrük, pattanás alig, ami csak a menzi miatt jön ki gyakorlatilag annyi van nekik.
ja sajna a drága arckrémre nem lehet inni :(
szánalom azéé köszi (:: xDD
én pont ma voltam e miatt fog.gátlót iratni... mert már a bőrorvossal is annyi krémet, tabit, antibiotikumot, meg lemosóvizeket kipróbáltunk és semmi... és sokszor voltam úgy én is mint te, hogy a tükör előtt sírtam, mert annyira csúnya volt az arcom.
na szóval nekem Minerva fog.gátlót írt fel, azt mondta hogy pár hónap és gyönyörű lesz az arcom..hát reménykedjünk...:)
cypromix....nekem levitte és olyan volt az arcom hogy hánytan tőle
ja ez fogamzásgátló...meg mellette az étrendre is figyelj.zsíros kaja nuku
Elvileg mindegyik javít a bőrön, gyakorlatilag nem. Nekem speciel több ragyám lett a fog.gátlótól (lindynette 20, mercilon), mint ami előtte volt.
pl. diane 35, gracial
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!