Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csinálni egy rendes megszakításos szeretkezést?
A megszakításos sehogy sem biztonságos!
De ha mindenáron ki akarod próbálni, akkor a ciklusod végefelé csináld.
Én már csináltam úgy barátnőmmel, de ő szedett mellé fogamzásgátlót, így sokszor bele is élveztem!!! És itt is van 1-2% rizikó..
Ugyanis lehet, hogy a férfi még nem érzi de az előváladék már igenis beléd ment és akkor beüt a krach....Inkább irass fel tablettát akkor lehet szexelni nyugodtan gumi nélkül.
tabit nem akarok szedni mert mostanába sok antibiotikumot szedtem és nem akarok, hogy felboruljon a hormon háztartásom, még kicsit hagyom pihentetni a szervezetem:)
és akkor maradok az óvszernél:)
A tablettától ugyan nem borulna fel a hormonháztartásod... Sőt, nagyon sok hormonproblémától még véd is (tapasztalat).
Az antibiotikumhoz meg az égvilágon semmi köze. Én is unom már a gumit, megyek is íratni Nuvaringet minél előbb. :)
Egy terhesség még jobban felborítja a hormonháztartásod!
16 évesen ne játszadozz, hanem védekezz! Rendesen!
Ha nagyon ki akarod próbálni, hogy milyen óvszer nélkül és tablettát még nem szednél, akkor próbáld ki a Pharmatex-et,
DE az se véd önmagában csak megszakításossal együtt!
Viszont a szimpla megszakításos módszernél azért hatékonyabb. Valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!