Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettát és másnap 2-t vettem be. Ez így jó?
Figyelt kérdés
Az én kérdésem a következő lenne: Fogamzásgátlót szedek 4 éve. Egyik nap este elfelejtettem bevenni és másnap este 2-t vettem be. Ebből lehet baj? Csak mert a gyógyszer tájékoztatóban azt írták, hogy minél előbb be kell venni és nincs kizárva a terhesség esélye. Amúgy nem gondolom, hogy emiatt az egy alkalom miatt teherbe esnék. Csak tanács kéne.2012. júl. 14. 07:32
2/7 A kérdező kommentje:
Véleményed szerint hogyan kellett volna?
2012. júl. 14. 07:41
3/7 anonim válasza:
a minél előbb be kell venni nem azt jelenti, hogy egyszerre kettőt kell... azzal csak az adagot növeled duplájára, de nem tolódik ki a hatása...
4/7 anonim válasza:
ha egyszerre vetted be az elég nagy butaság volt. ha egyébként este szoktad bevenni, és a kimaradtat reggel vetted be, akkor semmi baj
5/7 anonim válasza:
12 órán belül kell pótolni az elfelejtet tablettákat.
Maximum 7 napig nem véd, de szerintem nincs gond.
6/7 anonim válasza:
- Ha nem iszok vizet 5 napig de az ötödiken megiszok 10 litert akkor az úgy jó?
- Ja, persze! És visszamenőleg sem leszel szomjas. Sőt ha mindennap csak kicsit vered a falba a fejed de két nap kimarad akkor harmadnapon fejeld le tiszta erőből és akkor rendben leszel! Olyan mintha ki sem hagytad volna!
Amúgy az a kis cetli ami a kis dobozban van nem ír ilyenre semmit sem?
Vagy az a baj hogy nem zenél, nem villog és nem olvassa föl magát amikor kinyitod a dobozt???
Basszus!!!!
29F
7/7 anonim válasza:
Jaj, hatos nem kell így nekimenni. El szeretném mondani, hogy mi nők többek között azért kínlódunk hormontartalmú tablettákkal, mert ti fiúk, nem vagytok hajlandó óvszert hordani. Úgyhogy..... get out
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!