Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csütörtökön vettem be az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csütörtökön vettem be az utolsó szem fog. Gátlót (Milligest) ez az első levelem. Most szünetet tartok, így is védett vagyok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
ha minden tablettát rendesen beveszel, akkor a 7 napos szünetben is védett vagy. de ha ez volt a legelső levél, akkor én azért kivárnám az egy hónapot..
2009. júl. 12. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan jó, hogy van betegtájékoztató... van mit kidobni olvasatlanul, nemde?
2009. júl. 12. 23:11
 3/4 A kérdező kommentje:
ahelyett hogy okoskodsznának emberek... olvassák el a betegtájékoztatót amit én meg tettem 3x is! És majd rájönnek h mit is tartalmaz... az h mikortól véd pl. sehol nem található meg!
2009. júl. 12. 23:53
 4/4 anonim ***** válasza:
igaza van a kérdés írójának... tényleg nincs rajta a betegtájékoztatón,hogy pontosan mikortól véd. Mindenki csak a saját orvosától hallja. Én körbenéztem neten és mindenhol leginkább azt írják, hogy várjuk meg az egy hónapot biztos ami biztos. most az az 1 hét ide vagy oda már tök mindegy...
2009. nov. 12. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!