Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen korai elkezdeni szedni a fogamzásgátlót?
1 éve vagyok együtt a barátommal, és gondolkodom rajta, hogy elkezdjek szedni. Ilyen korban még nem tesz jót a szervezetnek,vagy lehet valamilyen káros hatása? Köszönöm a válaszokat.
16/L
tégy úgy ahogy jónak látod
ne érdekeljen senki véleménye
Szerintem nem korai. Én is 16 éves vagyok és szedem már 1 hónapja, semmi bajom nem lett tőle, sőt megkell, hogy mondjam gyönyörű formája lett a mellemnek! :)
Viszont mindenképpen menj el nőgyógy.-hoz, hogy megtudjon vizsgálni, és akkor úgyis a legmegfelelőbbet fogja felírni. :)
12:10
"hát te hol élsz?" -Az,hogy valaki 16 évesen szexel,attól az illető nem feltétlenül buta és fel akar vágni mások előtt. Ez maximum 13-14éves korban "menő". És az, hogy tanácsot kérek 16 évesen, még mindig jobb, mint amikor 13évesen jönnek a lehetek e terhes kérdések.. Ami a matekot illeti, köszönöm jól megy ;)
Abszolút nem korai! Inkább előzd meg a bajt, mintsem amikor megtörténik, pánikolj!
24/F
Ha az orvos szerint megfelelően fejlett vagy, akkor nyugodtan szedd.
Ehhez legalább 3 évnyi rendszeres menstruáció kell. Illetve be kell vállalnod, hogy bármikor kaphatsz trombózist, tüdőembóliát, bármilyen mellékhatásai lehetnek, a vérzészavaroktól kezdve, a pattanásokon át, a mellrákig.
(Én nem vagyok ellene, én is szedem.)
Ilyen idősen nem tanácsos a szedése, legalább 18 éves korodig nem ártana várni.
És igen, lehetnek mellékhatásai, meg utóhatásai is szép számmal.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Mérlegelj, hogy neked megéri-e a kockázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!