Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagyhatom 8 szem után a tabletta szedését?
5 hónapja szedek tablettát, ez a 2. fajta amit szedek. Ebből beszedtem már 1 levéllel, most tartok a 2. levél 8. szeménél.
Nem bírom ki, ha végig kell szednem! Nem lehetne abbahagyni és mondjuk holnaptól váltani másikra?
Olyan szinten idegbeteg vagyok a gyógyszer miatt, hogy a vérnyomásom 170 körüli, remegek, mindenkivel csak ordítozok, még az élő fa is idegesít...
Reméltem, hogy a 2. levéltől máshogy lesz, de nem...
Amúgy mennyire viseli meg a szervezetemet, hogy megint váltanom kell gyógyszert? Az elsőnél folyamatosan szurkált a petefészkem, ennél idegbeteg vagyok...
Orvost keresek jelenleg.
A régi annyira ragaszkodott ehhez a gyógyszerhez (gondolom jól lefizették), hogy amikor felhívtam, a végén azt mondta, hogy "ez csak szimpla mellékhatás, ha zavar, akkor ne szedjen tablettát, viszlát"
Ha 170-re felment tőle a vérnyomásod, akkor SEMMILYEN tablettát ne szedj!!!!
Egyébként igen, abba lehet hagyni, ha ilyen gondokat okoz.
De miután abbahagyod, pár napon belül megint meg fog jönni a vérzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!