Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet a Nuvaring mellékhatása?
Figyelt kérdés
6 napja van fent a gyűrűm, 2 napja esténként rossz a közérzetem. Most este, szédültem, hányingerem volt és a fejem és a hasam is fájt egy kicsit.Picit a hideg is rázott. Ma reggelre, mindenből megmaradt... lázat mértem 37,4 lett. Szerintetek ezeket okozhatja a gyűrű, vagy bujkál bennem valami?2012. júl. 9. 08:04
1/2 anonim válasza:
Szia, én nem tapasztaltam ilyet, simán lehet valami vírus,akár légkondiból, akár kajából, akár a levegőből. Kérdezd meg a nőgyógyászt, hoy hallott-e ilyesmiről, vagy ez egy nyári vírus?
Üdv!
2/2 anonim válasza:
Szia! En egy hete hasznalom es nekem is rossz a kozerzetem de inkabb reggel olyan emelyges szeru es idegesebb is vagyok mint szoktam meg feszult.Nem tudom en se hogy mit csinaljak hasznaljam tovabb vagy levegyem?Lazam nem volt de sokszor raz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!