Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolhatja a drog és az alkohol a fogamzásgátló tabletta ható anyagát?
Figyelt kérdés
(yasminelle)(2-3 órával szedem be mielött iszok vagy drogozok)2008. máj. 3. 17:52
11/15 anonim válasza:
én orvostol tudom..a drog ált 3 honapig van a szervezetbe addig ki is lehet mutatni! tehát 3 honapig csökentheti a tabi hatását és teherbe is eshetsz...ha ennyi eszed van csináld!
12/15 anonim válasza:
hülye moralizálás megint
cuncimókus 1000 féle drog van írd már le melyiket és milyen gyakran tolod? akkor lehet pontosan meg mondani . alapbol ezek az központi ideg rendszzerre hatnak nem pedig a hormonokra
13/15 anonim válasza:
ja az alkohol ált. megemeli a hato anyag szinteket a vérben úh változhat a hatás
14/15 anonim válasza:
Tudom régi kérdés ez, de szerintem ellehet mondani a dokinak, mert ugye van titok tartási kötelezettsége. Ismerek olyat aki a házidokijával megbeszéli az ilyet(fű), mert fontos tudni mitől lehet az ember szarul, vagyis mi befolyásolhatja a szervezetét. Egy barátnőmnek annó mindenét kivizsgálták és úgy írtak fel neki bogyót. A dokid azthiheti, hogy te egy kedves aranyos mosolygós csajszi vagy aki rendes párkapcsolatbanm él és nem él semmi káéros szenvedélyjel, szal beszélni kell a dokival.
15/15 anonim válasza:
Magyarországon kávé-cigi-alkohol KÁBITÓSZRNEK minősűl... (sok tudatlan nem is tudja mi a Drog... kávé-pálinka=SZINTETIKUS KÁBITOSZER)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!