Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretnék fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék fogamzásgátló tablettát szedni. Recept nélkül nem lehet kapni egyet sem?

Figyelt kérdés

Még nem voltam nőgyógyásznál, és nem is szeretnék (elég, ha majd gyerekem lesz esetleg). És nem is szeretnék menni, mert viszolygok, hogy egy idegen lent matasson. Minden értelmes választ köszönök.

(egy nem tini)

2012. júl. 8. 21:33
 1/8 AvernusTriad ***** válasza:
Értelmes válasz: húzz el nőgyógyászhoz! Nem véletlenül "matat", te szerencsétlen!
2012. júl. 8. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:

első válaszoló néha bunkó, de tök igaza van!

nem, nem lehet. és ha ennyire nehezedre esik, akkor ne akarj gyógyszert -.-

2012. júl. 8. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Vagy más fogamzásgátló módszert keresel vagy elmész nőgyógyászhoz, ez máshogy nem megy. Vagy lehetsz te is egy, a pár olyan okos közül, akik vizsgálat nélkül csak veszik valahonnan az internet bugyrai közül, aztán tombózis, strokeot kapsz, vagy bekrepál a májad. Nem véletlenül adják CSAK receptre, nem gondolod?

Azt meg sem említem mi lesz, ha véletlen eü-i gondod lesz nőgyógyászatilag...

2012. júl. 8. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
jaa és ha nem vagy tini, mondjuk évente nem árt nődokihoz menni, nem csak pl ha 30 évesen lesz gyereked, aztán majd felfedeznek valami rákot vagy aggyonisten mit..
2012. júl. 8. 21:43
 5/8 anonim válasza:

Én hallotta a pharmatex-ről. ami recept nélkül kiváltható, de nem tudom mennyire hatékony.

De szerintem 1 alkalmat ki lehet bírni, amíg felírja, utána már a háziorvos is felírja.

2012. júl. 8. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
A Pharmatex nem fogamzásgátló tabletta, hanem hüvelykészítmények.
2012. júl. 8. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:
a pharmatexet ne használd, annak csak 70-80% a védelme. sok nő terhes lett mellette. menj el nőgyógyászhoz én is most készülök először, szóval megértelek, de csak úgy tudja a neked valót felírni, ha megvizsgál. és az jobb is, mert nagy valószínűséggel nem lesznek olyan mellékhatások, mint például az elhízás.
2012. júl. 8. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem lehet. Nem véletlen adják receptre.

Ha nem érzed magad elég nagylánynak ahhoz, hogy elmenj nőgyógyászhoz, akkor válassz más módszert (leginkább óvszert).

Bár rendszeres szexuális élet mellett nem ártana évente elmenni rákszűrésre, mert aztán nem egy orvos fog nézegetni, ha véletlen méhnyakrákod lesz.

2012. júl. 9. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!