Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 megvonásos vérzésem nem jött meg, mit tegyek?
Megint letelt a 4 nap szünet, görcsölgetett a hasam kicsit, de semmi vér, barnázás nem volt. Amióta ezt szedem, 1x sem jött meg. Tesztet csináltam ma is, negatív lett.
Az orvos azt mondta, hogy "ez nem baj, ennél a tablettánál előfordulhat, ne aggódjak". Mondtam, hogy ez nekem nem nagyon tetszik,váltani szeretnék, de azt mondta, "hogy ez pedig nagyon jó tabletta, nincs értelme váltani". Gondolom jól lefizették... A környékemen nincs más doki, vagyis van még 1, aki mindenféle vizsgálat meg ok nélkül felírta a Diane35-öt, szerencse, hogy nem szedtem be.
Na most mit tegyek? Nagyon nem tetszik, hogy nem véreztem már kb fél éve, mert 7 napos szünet nélkül kellett váltanom erre a tablettára.
Csak az a gond, hogy szerintem akkor sem írna fel másikat..
Szünetet meg nem akarok tartani, mert az egyenlő azzal, hogy nem szexelek. A páromra nagy méretű óvszer kell,3 db 1700 ft, ami azért elég drága :S
Hagyd abba. Már a második kimaradás után abba kellett volna hagyni.
Nem egészséges, hogy nincs megvonásos vérzés.
Használjatok pharmatexet megszakítással együtt, ha ennyire macerás az óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!