Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges, hogy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy terhes vagyok? :/

Figyelt kérdés

Problémám, hogy 2 hete, amikor megkellet volna jönnie, nem jött és már 2-3 hét múlva jönne a másik, vagyis már másfél hónapja nem menstruáltam. Naggyából 1 hónapja voltam bulin a barátommal és ittunk.. Majd elvonultunk és szexeltünk és pontosan nem emlékszem, hogy volt-e rajta gumi, vagy mégse.

Mivel eléggé másnaposan ébredtünk, nem foglalkoztam vele, hogy mi történt, meg szinte biztos voltam benne, hogy volt rajta.

Átnéztem minden könyvet, weboldalt,(kamaszpanasz.hu) hogy milyen jelei vannak a terhességre és a következők bejöttek

:gyakran fáj a fejem

:reggeli rosszullét (gyakran émelygek)

: és ami furcsa: nagyon megkívántam a citrom-menta jégkását.

Hogy miért nem csináltam gyortesztet vagy ilyesmit? Mert előtte is gyakran késett (sok stressz tanulás miatt.. stb)

és igazából ezekre a jelekre, csak a héten figyeltem fel, meg a sok tanulás elvonta a figyelmemet.(utóbbi időkben eléggé sokat stresszeltem)

Lehet terhes? Hány % esély van rá?

Ha netán terhes vagyok, mivel lehetne elvetetni és mennyi pénzért? Köszönöm az értelmes válaszokat előre is!

2012. júl. 6. 17:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
lehetséges, de menj orvoshoz, az a biztos
2012. júl. 6. 17:48
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

100%

Gratulálok hülye gyerek xD

2012. júl. 6. 17:49
 3/12 A kérdező kommentje:
20f - 19l
2012. júl. 6. 17:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Sanszos. A teszt nem 100%-os, szóval óvatosan!
2012. júl. 6. 17:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát, lehet beképzelted a tüneteket, de lehet, hogy teherbe is estél.

Barátoddal nem beszéltél erről? Ő mire emlékszik? Volt rajta gumi, beléd élvezett? Ezekre jó lenne tudni a választ.

Ciklusaid milyenek voltak idáig? Pontosan jött meg? Volt hogy ki maradt? Akkor volt ovulációd?

Ha esetleg úgy emlékeztek, hogy nem volt rajta gumi, és kiszállt 60-nál, akkor van rá esély. Ha pedig mindig rendszeres volt a ciklusod, és ugye most nem jött meg, akkor lehet, hogy terhes lettél. :S

Szerintem már csinálhatsz egy tesztet, és írj, hogy milyen lett az eredmény!

Abortuszt úgy tudom 30 e körül csinálják.

2012. júl. 6. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Vagy irány a doki!
2012. júl. 6. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Lenne szived elvetetni? Akkor erre nem mondok semmit.......
2012. júl. 6. 18:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Bizony nagyon is lehetséges. Nem elkeseríteni akarlak...

Menj el egy drogériába, vegyél egy tesztet (pár száz forint, max egy ezres), és végezd el, lehetőleg reggeli első vizeletből. Ha kétcsíkos, akkor irány a nőgyógyász, mert amennyire tudom, a teszteknél nincs olyan, hogy hibásan pozitív.

Ha terhes vagy és el akarod vetetni, az lelkileg nagyon nagy terhet ró rád.:((( Nem tudom mennyibe kerül, a nőgyógyász majd felvilágosít, ha szükséges.

2012. júl. 6. 18:20
 9/12 A kérdező kommentje:

Csináltam tesztet (rávizelőset) és azt mutatta, hogy nem vagyok az. :) Azért elmegyek dokihoz. És igen voltak gondok a ciklusokkal a tanulás miatti stressztől illetve egy nagyon kedves ismerősöm halt meg. talán ezek hozták ki a kimaradást. A rosszullétek meg lehet, hogy a melegtől van.

Bízom benne, hogy nem vagyok az!

2012. júl. 6. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Az abortusz 30 ezer és kórházban 12dik hétig veszik el. Altatnak, semmire nem emlékszel. Ha első ab. akkor tágítanak is.
2012. júl. 6. 18:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!