Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Bnőmnek jüvőhéten hétfőn v....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bnőmnek jüvőhéten hétfőn v. kedden kell megjönnie. Lehet annak az előjele?

Figyelt kérdés
Visznt az egyik nap szexeltünk és aznap elfelejtette beveni, de pótolta másnap és a betegtájékoztató szerint akor i bekell venni ha ez 2 tablettával jár. A napokban viszont rossz a közérzete, néha szédül, vag fáj a hasa alja. LEhetséges a menstruáció előjele?
2009. júl. 10. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
igen az lehet annak a elojele. sot van aki ossze is esik a menstruacio elot. mondjuk a szedulesben nem vagyok biztos de a tobbi az stimmel. es a tablettat is jol vette be. gond nem lehet
2009. júl. 10. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen. menzesz előjele ez.
2009. júl. 10. 09:59
 3/3 anonim ***** válasza:
pl én..összeestem.. bevittek..a kórházba.. megjött..és jobban lettem..:) olyat nevettem rajta.:)de hogy miért.. dilisvagyoknéha.:)
2009. júl. 10. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!