Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyógyszerváltás. Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerváltás. Szerintetek hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Szedtem már 4 fajta tabit, most az utolsó nem 21 hanem 28 szemes de ugyanolyan kombinált(Zoely). Azt mondta az orvos, hogy az előző fajta utolsó levelének elfogyása után nem kell az új fajtát a menstruáció első napján bevenni, hanem úgy is jó ha tablettamentes szünetet tartok ahogy eddig, és a 8. napon veszem be az újból az első szemet( úgy mintha az előző fajta következő levele lenne). A betegtájékoztatón is van ilyen lehetőség( még fogamzásgátlás kiegészítése sem ajánlott), de sok helyen olvasom hogy így csak 2 hét múlva véd. Szerintetek akkor ez most hogy van?
2012. jún. 30. 18:27
 1/1 anonim válasza:
Ha a betegtájékoztatóban is benne van, hogy lehet gyógyszermenes 7 nap után elkezdeni, akkor ok. A tájékoztató szerint járj el. Egyébként én évekig szedtem tablettát, sok mellékhatása volt, áttértem a hüvelygyűrűre, az jobb és havonta csak 2szer kell vele foglalkoznod. A neve Nuvaring. Biztonságosabb, mert nem kell minden nap emlékezned rá.
2012. júl. 1. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!