Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én 13 vagyok és hat lefeküdtem a 16 éves baratommal . De nem hasznaltunk ovszert hanem megszakította . De én nem bizok ebbe 100%ban.. De a baratom meg nem akart ovszert hasznalni . Hogy lehetne máshogy védekezni?
A szüleid tudnak ? mért nem kérdezel az anyukád ?
(
lehet most az hiszed hogy búnkó vagyok de nem az csak segíteni akarok )
csak egy tanács
( ha lesz valamikor szabad idő akkor olvass bibliát ez lesz az egyetlen dolog ami sok válasz fog neked adni ami az életben segít )
a biblia azt írja a 6 parancsban (((Ne paráználkodjál!)))
nem azt mondom hogy szent vagyok és nem mondom neked (ja lehet hogy terhes leszel ) nem foglak megijedni
de nem gondolod hogy a sex a házasság után kell
minek kell neked az hisz meg csak kislány vagy !!
nem? !!
neked még elveszned kell a gyerekkorod
(lesz egy nap amikor azt fogod mondani kár hogy félnőt vagyok)
ha a barátod miatt csináltad(hogy ne szakításon veled) akkor mondom neked hogy az ilyen ember aki miatta szar helyzetbe húzod magad nem kell sok mindent érte tenni
Nemhogy élveznéd a gyerekkorodat - ami már nem tart sokáig. Ráérsz még a felnőttes dolgokra, mint pl. a szex. Örülj neki, hogy nem kell még dolgoznod, van szabadidőd, játszhatsz, tanulhatsz stb. Bár ezek a dolgok majd akkor fognak hiányozni, és lesznek értékesek ha már felnőttél és önellátó leszel. Na akkor majd elég érett leszel, hogy felfogd: 13 évesen még nem szexelni kellett volna. Addig meg legalább hallgass a jó tanácsra és csak 2-3 év múlva szexelj.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!