Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Használ valaki 3 havi fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gönczöl Timi kérdése:

Használ valaki 3 havi fogamzásgátlo injekciot?

Figyelt kérdés
Az orvosom nagyon javasolja az injekciot,viszont sok olyan dolgot olvastam rola ami miatt egy kicsit bizonytalanná váltam.Nem a hatékonyságát illetöen,inkább a mellékhatások miatt.
2012. jún. 30. 07:43
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Nem...
2012. jún. 30. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:
45%

Az egyik kolleganöm mar 3 eve hasznalja. Ö nem panaszkodott. Mellekhatasa mindennek lehet, egyeni dolog.

1500Ft-ot fizet 3 havonta az injelcio elsorvasztja a mehet, ha gyereket akar 1,5 evvel elötte abba kell hagyni. De gondolom ezt mondta a doki.

Nala nem jelentkeztek mellekhatasok.

2012. jún. 30. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Elsorvasztja a méhet...?? :D

És másfél év alatt újranő? :D

Hagyjuk már a rémhírkeltést.

Kérdező: én sem használtam még, de engem is aggaszt a visszafordíthatatlansága. (mert erre vonatkozóan is sok rossz tapasztalatot olvastam sajnos)

2012. jún. 30. 08:24
 4/5 anonim ***** válasza:

én nem adatnám be. tartanék tole hogy mellékhatásai lesznek (nekem eddig minden hormonalis fog.gatlonak volt,némelyiktol borzalmasan faj a fejem) na most ha ilyen elöjönne az injekciotol akkor mivan? 3 honapig turni kell?

a tablettat barmikor abbahagyhatod ha valami van.

meg én a 1.5 évet soknak érzem, hogy annyival elötte kene tudni mikor akarok gyereket. én nem értek ehhez de 2 dologra gondolok: vagy ilyen sok idö kell a fogamzokepesseg visszanyeréséhez, vagy olyan valtozasokat okoz a szervezetben ami miatt ilyen sokaig nem biztonsagos a gyerekre nezve hogy igy foganjon meg - hát egyik se szimpatikus. pláne mivan ha mellette esel teherbe mivel semmi nem 100%os... akkor el kellene vetetni a gyereket? én meg soha nem akarok abortuszt szoval nekem kizart.

2012. jún. 30. 08:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne adasd be. Én két dokitól is azt hallottam, hogy "az ellenségemnek se".

Régebben olvastam róla fórumokat....hát van, akinek bejött, de csak kb. a nők 10%-ának.

Volt, akit háromszor kellett eü küret, mert annyira vérzett. Libidócsökkenés, hőhullámok, rengeteg mellékhatás. És persze rengeteg olyan nő, akiknek még egy évvel az abbahagyás után se volt vérzése.

Ha mindenképp hormonális módszert akarsz, akkor tabletta vagy gyűrű.

2012. jún. 30. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!