Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj mindenféle vizsgálat a fogamzásgátló felíratásához?
Muszàj...egyébként is, szerinted nem jonne rà pl anyukàd? Kulonosen, ha elojon valamelyik mellékhatàsa, mint pl idegeskedés stb, ugyis ràjonne...
Attol, hogy jobb esetben normàlisan megvzisgàl az orvos, még a szuleidnek nem kell veled menniuk a dokihoz..
Muszáj.
Ha tönkremegy a májad, az sokkal rosszabb lenne. Arra gyógyszer sincs.
A betegeivel igazán törődő orvos vizsgálat nélkül nem írja fel a tablettát, csak úgy, csípőből.
Neked meg legyen fontosabb az egészséged, mint hogy mit szól hozzá anyukád. Ha van merszed szexuális életet élni, akkor legyen merszed ezt fel is vállalni, akár anyukád előtt is. A szex nem gyerekjáték, bár manapság a legtöbb tini azt hiszi, hogy az.
Legalább öt orvosnál voltam a városban és egy sem csinált semmiféle vizsgálatot. Biztos kell, meg jó stb. de nagy ívben leszarják, nem foglalkoznak vele. Egyébként ha a tiéd elküld vérvizsgálatra és a szüleid megtudják megmondod, hogy sokat fáj a fejed, meg szédelegsz, ha felállsz guggolásból és az orvosod azt mondta, hogy menjél el vérvételre vagy valami. Az én házi dokim is elküldött, mikor ezzel mentem hozzá.
Egyébként anyukád nem fog rájönni semmiből, hogy szeded, max abból, hogy megtalálja a gyógyszert. Nem hinném, hogy mániákusan figyeli az arcodat, hogy pattanásos-e, vagy akármi.
A legtöbb orvos ilyen: nagy ívből leszarja az egészet. max megkérdezi, ha betévedsz, hogy milyen gyógyszert írjon fel. És csak akkor néz fel és néz először rád, ha nem mondasz semmit. Meg felírják a fogigátlót a ciklus "rendezésére", amikor az nem rendezi, hanem leállítja a ciklust... Van nekem is ilyen tapasztalatom.
De olyan is van, aki ragaszkodott a félévenkénti vérvételhez és májfunkcióhoz, anélkül nem írta fel. Ez a tisztességesebbje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!