Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 4 abortusz után még teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 abortusz után még teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 14:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Igen, ha egyik abortusznál sem volt olyan komplikáció, ami miatt el kellett volna távolítani esetleg a méhet.
2009. júl. 8. 14:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2009. júl. 8. 14:58
 3/11 anonim válasza:
66%
Ahogy az első írta valószínű igen, de sohasem gondolkoztál azon hogy talán védekezni kellett volna, hisz azért 4 abortusz elég sok, hacsak nem vmi egészségügyi probléma miatt került rá sor, de kétlem.Tudod mások évekig küzdenek hogy legyen gyermekük,rengeteg fájdalmon és megpróbáltatáson mennek keresztül és vagy lesz vagy nem, te pedig 4 babát is megfosztottál az élettől, ez iszonyatosan nagy igazságtalanság.Lehet hogy most meg szeretnél és majd küzdened kell, de ne kelljen, bár lehet hogy akkor tanulnál az esetekből.
2009. júl. 8. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Elméletileg lehet, de majd a gyakorlatban kiderül, hogy a négy abortusz miatt mennyire vékonyodott el a méhfal, milyen szövődmény alakult ki, ami miatt esetleg meddőség alakult ki. Gyerekek az istenért, védekezni kell a nem kívánt terhesség ellen. Legyen már felelőssége mindkét félnek amikor ágyba bújnak. Egy becsúszhat rossz esetben védekezés mellett is, hiszen még a tabletták is csak 99 %-osak, de négy már nem csúszik be csak úgy....
2009. júl. 8. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Ehez csak annyit fűznék hozzá hogy az én anyám9szer volt terhes és ebből 2szer szülte meg.Én komolyan nem értem hogy miért nem védekezett szinte soha!Az hogy neki lehetett nem jelent semmit,mindenki más....
2009. júl. 8. 15:47
 6/11 anonim ***** válasza:
anyum 5 abortusz engem szült meg csak:) és tavaly terhes volt...
2009. júl. 8. 20:15
 7/11 anonim válasza:
79%

Nem akarok mentegetni senkit,

de képzeljünk el egy olyan helyzetet, amikor a lánynak májbetegsége van, így nem szedhet tablettát,

a fiú meg - nocsak! - nem kedveli az óvszert. Viszont gyereket sem vállal, így a kedvesét küldözgeti abortuszra.

Sajnos konkrét esetet említek.

A lány itt aggódik, tehát ő biztosan szeretne gyereket.... A fiú nem fórumozik, mert őt sem a barátnője egészsége, sem a következmények nem érdeklik a jelek szerint.

2009. júl. 8. 22:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Feltalálták már a pesszáriumot spermiciddel kiegészítve.

Amúgy az ilyet, aki az abortuszt fogamzásgátlásként használéja, sterilizáltatnám. Gondolok itt az előző kommentelő által említett párra. Ha nem tudja vállalni a következményét, akkor ne szexeljen, basszus!!

2009. júl. 8. 23:26
 9/11 anonim válasza:
69%

22:52-es válaszoló vagyok.

Sajnos egyetértek az utánam hozzászólóval.

Az ilyennek el kell kötni a spermavezetékét.

Plusz az elvben visszacsinálható. Többszörös abortusz következményei viszont....

De ha a négy műtét problémamentesen zajlott le, akkor talán nincs akadálya a teherbeesésnek.

A férfiak nagy része, aki egy szálkát nem bír kihúzni a kezéből sikítozás nélkül, úgy küldözgeti a párját abortuszra, mintha fogtömés lenne.

"Probléma? Van megoldás."

Egyszerűen nem fogják fel, hogy egy - normális - nőnek mit jelent ez.

Erre mondja az Én párom, hogyha a szülés és a gyereknevelés a férfiak dolga lenne, az emberiség kihalna.

2009. júl. 10. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:
62%

Ha én dönthetnék ez ügyben nem lehetne gyereke annak aki képes volt 4szer is megölni a gyermekét!!!

Vannak nők akiknek sajnos nem lehet gyerekük, ők bármit megadnának azért hogy teherbe essenek...

Igazságtalan az élet!!!!!!

A kérdésre a válaszom: sajnos lehetséges hogy a 4.abortusz után is teherbe essen valaki, sőt, ha valakinek nem elég a 4abortusz, lehet hogy még a 10.után is teherbe eshet.

18/L

2009. szept. 19. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!