Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 abortusz után még teherbe lehet esni?
Nem akarok mentegetni senkit,
de képzeljünk el egy olyan helyzetet, amikor a lánynak májbetegsége van, így nem szedhet tablettát,
a fiú meg - nocsak! - nem kedveli az óvszert. Viszont gyereket sem vállal, így a kedvesét küldözgeti abortuszra.
Sajnos konkrét esetet említek.
A lány itt aggódik, tehát ő biztosan szeretne gyereket.... A fiú nem fórumozik, mert őt sem a barátnője egészsége, sem a következmények nem érdeklik a jelek szerint.
Feltalálták már a pesszáriumot spermiciddel kiegészítve.
Amúgy az ilyet, aki az abortuszt fogamzásgátlásként használéja, sterilizáltatnám. Gondolok itt az előző kommentelő által említett párra. Ha nem tudja vállalni a következményét, akkor ne szexeljen, basszus!!
22:52-es válaszoló vagyok.
Sajnos egyetértek az utánam hozzászólóval.
Az ilyennek el kell kötni a spermavezetékét.
Plusz az elvben visszacsinálható. Többszörös abortusz következményei viszont....
De ha a négy műtét problémamentesen zajlott le, akkor talán nincs akadálya a teherbeesésnek.
A férfiak nagy része, aki egy szálkát nem bír kihúzni a kezéből sikítozás nélkül, úgy küldözgeti a párját abortuszra, mintha fogtömés lenne.
"Probléma? Van megoldás."
Egyszerűen nem fogják fel, hogy egy - normális - nőnek mit jelent ez.
Erre mondja az Én párom, hogyha a szülés és a gyereknevelés a férfiak dolga lenne, az emberiség kihalna.
Ha én dönthetnék ez ügyben nem lehetne gyereke annak aki képes volt 4szer is megölni a gyermekét!!!
Vannak nők akiknek sajnos nem lehet gyerekük, ők bármit megadnának azért hogy teherbe essenek...
Igazságtalan az élet!!!!!!
A kérdésre a válaszom: sajnos lehetséges hogy a 4.abortusz után is teherbe essen valaki, sőt, ha valakinek nem elég a 4abortusz, lehet hogy még a 10.után is teherbe eshet.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!