Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vélemény? (többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie a menszeszemnek, de még semmi. ma reggel elkezdett kicsit görcsölni a hasam de még mindig semmi. A hónap elején kellett használnom 72 órás tablettát. Az mennyire zavarhat be?Lehetek terhes? a ciklusom 26 napos a menszeszem pedig 5. Előre is köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 28. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:

engem teljesen felborított a 72 órás tabletta. görcsölt, fájt a hasam, alig tudtam mozogni és már csak injekció segített. aztán elmentem nődokihoz és azt mondta, hogy nincs semmi gond. langyos vizes ruha a pocimra, sok folyadék és nolám meg is jött.

próbáld ki

ha a tabit, 72 órán belül használtad, akkor elméletileg nem lehet gond

2012. jún. 28. 09:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenki szervezte máshogy reagál. Nekem 6 napja kellett bevennem, 2 nap múlva elkezdett görcsölni a hasam és rendesen megjött 28 napra.
2012. jún. 28. 09:27
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

első válaszoló: szívesen kipróbálnám (mindent megtennék, hogy megjöjjön.. most nem lenne alkalmas egy baba) csak épp a munkahelyemen ülök.

A hasam egyre jobban görcsöl és vizes folyásom van.. amúgy mindig napra pontosan megszokott jönni és igazából a 72 órás tabinak egy mellékhatása se jött ki rajtam.. kezdek kicsit megijedni..

2012. jún. 28. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
vegyél egy terhességi tesztet, az ilyenkor már megbízható.
2012. jún. 28. 09:46
 5/7 A kérdező kommentje:
*72 órás tabit időben vettem be (még aznap délután) ez lemaradt.. :)
2012. jún. 28. 09:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Munka után az lesz az első dolgom!
2012. jún. 28. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugi! Rajtam egyszer sem jött ki semmilyen mellékhatás (szerintem ez a jó, nem?), pedig már 3x volt hozzá szerencsém... Lehet a Te szervezted is jól tűri
2012. jún. 28. 09:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!