Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok segítségét szeretném kérni!? 20 éves lány vagyok,2 éve vagyunk együtt a párommal. Bővebben lennt!
Figyelt kérdés
Szeretnék már elkezdeni használni valami normális fogamzásgátlót. eddig a pharmatex hüvelytablettát használtam de nagyon megutáltam, már olyan rossz volt felhelyezés után várakozni míg elolvad, stb! utána gumit használunk de már annyira jó lenne ilyen dolgok nélkül normálisan együtt lenni. A tabletta nálam nem nagyon jöhet szóba mert majdnem mindenki hízik tőle és nekem így is van pár kg súly feleslegem torna mellett is. olvastam erről a nuvaring hüvelygyűrűről, de mielőtt elmennék a nőgyógyászhoz szeretném a véleményeteket kikérni róla. Elsősorban arra lennék kíváncsi hogy volt e közületek olyan aki hízott tőle? mert esetleges súlygyarapodás esetén (1-2 kg még belefér) nem használnám inkabb. most jelen pillanatban ezt tartom a legjobb lehetőségnek. Azt is olvastam hogy elég drága. de azért szerintem megfizethető és megéri a problémamentes együttlétekért cserébe. tapasztalatokat várok és tanácsokat is szívesen meghallgatok! a válaszokat előre is köszönöm.2012. jún. 25. 23:11
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát a hüvelygűrűn gondolkozok hogy kipróbálnám, végülis ha gond van vele egyszerűen nem teszem fel a következőt..Valamint a tablettán is gondolkozok már, az orvos remélem tudna olyat ajánlani amibe nincs olyan sok hormon és nem hiznék tőle..De gondolom az elején még kisérletezgetni kell hogy melyik válik be a legjobban
2012. jún. 27. 10:05
12/16 anonim válasza:
Persze,hogy kísérletezgetni fog rajtad.Amitől én hízom,attól te nem biztos és fordítva.A tabletta lutri,a mellékhatások szintén.Előre soha nem tudhatod,hogy neked hogy válik be.
13/16 anonim válasza:
Azért a kísérletezgetés szerintem nem olyan jó dolog.. persze, ha nagyon nem bírod akkor váltani kell, de nem 1 hónap után a legkisebb mellékhatásra. Azért ezeket a gyógyszereket világszerte forgalmazzák, és több millió ember szedi, így vannak kifejlesztve hogy mindenkinek megfelelőek legyenek, én is maradtam annál amit legelőször felírt az orvos, soha nem volt gondom vele.
14/16 anonim válasza:
Olyan fogamzásgátó nincs,ami mindenkinek megfelel,ezért kell kisérletezgetni.Persze idézőjelben,kell,mert nem kell szedni,de ha valaki úgy dönt,hogy elkezdi,az számítson rá,hogy amit a szomszéd Julika szedhet,azt ő nem feltétlenül.Milliók szedik és milliók hagyják abba a mellékhatások miatt,mert nem bírja a szervezetük.Azért ezt ésszel kell csinálni és figyelni a tünetekre,mert komoly károkat okozhat,ha valakinek nem bírja a szervezete.
15/16 anonim válasza:
Én a saját példámat tudom leírni, de nem biztos h nálad is így lesz! Háromféle fogamzásgátlót is szedtem, de mindtől híztam, elfelejtettem bevenni stb. végül a dokim ajánlotta a nuvaringet. Nekem nagyon bevált, nem lehet elfelejteni, és speciel én nem híztam tőle, a bogyókkal ellentétben, pedig próbáltam párat. Én csak ajánlani tudom.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszöm szépen! Még nem jutottam el nőgyógyászhoz (érettségi,stb..) De ha megyek az első kérdésem az biztos hogy a nuvaring lesz..20 évesen még nem igazán szeretnék elkezdeni tablettát szedni! persze ha nem lesz jobb megoldás akkor muszály lesz, mert mint már mondtam szeretnénk a párommal nyugodtan és biztonságosan együtt lenni.
2012. jún. 29. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!