Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A 18 cm jó méret?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

X Susy Omega x kérdése:

A 18 cm jó méret?

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 22:55
1 2
 11/20 wapo ***** válasza:

Ne dőlj be a sok ellendrukkernek.

A gyereknemzés nem a hosszon múlik.Akár 2 cm-sel is sikerülhet.

Az élvezet az más tészta..de oda is jó a 16cm. Egy átlagos nő hüvelyének a hossza 10-12cm.Tehát a 16 centiddel már a méhét birizgálod, ami teljesen fölösleges. Az a lényeg, hogy kellő ideig !keményen! tudd állni a terhelést.

A G pont kb a hüvely első harmadánál van.Annak az izgatása a legjobb a nőnek.Oda meg már vígan elég a 16 centi.

A nudistastrandon lóbálni persze nem épp a legfeltűnőbb, ahhoz minimum 25-30kell vagy még több.

Persze ha társul hozzá egy jókora sörhas akkor már....????

2012. jún. 29. 10:29
 12/20 anonim válasza:

40 feletti nőként szerintem bizton állíthatom, hogy teljesen jó.

Fiatal korunkban a srácok is méregették, mi lányok sem tudtuk, hogy mi a "jó", de a tapasztalat azt mondatja velem (ami nem csak az én tapasztalatom): ha túl hosszú, az nagyon rossz egy nőnek - konkrétan fáj.

Ha túl vastag, az sem jó.

(Pedig sok fiatal azt hiszi, hogy az a jó, ha minél hosszabb, minél nagyobb.. hülyeség!)

A túl nagy ugyanolyan rossz, mint a túl kicsi.

Szerintem 16-18 cm körül jó a hossza, ha arra gondolsz, amire én is.. :)

2012. jún. 29. 13:47
 13/20 anonim ***** válasza:

12#

100 százalékig igaz,sok fiatal csajszi meg úgy csinál mintha jo lenne a nagy vagyis megjátsza az orgazmust,a férfiak nem is jönnek rá. Úgyhogy ideális a méreted.

Egy negyven éves hölgy

2012. júl. 1. 06:08
 14/20 anonim válasza:
Utolsó pár kommentelő úgy beleéli magát pedig szóba se jött h a f..zról van szó de írják a magukét mintha annyira jártassak lennének benne :D:D:D
2012. júl. 1. 15:35
 15/20 anonim válasza:

#14 : a 12-es írta, hogy "ha arra gondolsz, amire én is.."

Mit fikázod már a kommentelőket is?

Inkább nézd meg, milyen témakörben lett feladva a kérdés, és Te is fogod sejteni, hogy vajon mire is gondolhat a kérdező!

Ide érvényes a mondás: "Ha csöndben maradtál volna, bölcs maradhattál volna."

2012. júl. 2. 09:43
 16/20 anonim válasza:

"Szerelem, szex" rovatban biztos, hogy nem a hangszórók átmérőjéről érdeklődik a kérdező! :)))

De ennek felfogásához kéne egy kis IQ is..

2012. júl. 2. 09:49
 17/20 anonim válasza:
Kerületben elmegy...A nyócban talán.:D
2012. júl. 2. 13:01
 18/20 anonim válasza:
Írt már vissza egyáltalán a kérdező? :D Jaj a sok okos ember... De ha meg visszaír a kérdező hogy jaj bocsi rossz kategóriába írtam de nevetnék rajtatok... :D:D:D
2012. júl. 3. 18:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves 16-os!

Az irónia felfogásához szintén nem árt, ha van, bár az ilyen nevetséges és láthatóan szórakozásból kiírt kérdéseknél nem sok kell belőle, hogy ez leessen valakinek.:)

Bár azt elismerem, hogy én IQ-val nem rendelkezem, mivel az egy viszonyszám, nehéz is volna rendelkezni vele. Az emberek inkább intelligenciával szoktak rendelkezni (nem én, úgy általában), de a kettő közti különbségről itt olvashatsz bővebben, ha érdekel a téma:

[link]

[link]

Üdvözlettel:

az 5-ös (tudod, akinek 30-as mélynyomója van)

súgó:(most jön a leb@szás az okoskodásom miatt:)

2012. júl. 3. 20:09
 20/20 anonim válasza:

Nem le,hanem meg! ;)

U.i.: az az utolsó 3 pohár nem kellett volna nem?

2012. júl. 7. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!