Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e probléma akkor? Ha most kezdtem el a gyógyszert, vasárnap kezdődött a ciklusom és véletlen más vette be helyettem, ezért a hétfőivel kezdtem a vasárnapi helyett a ciklusom első napján! Symicia
szerinted ha egy szemmel kevesebbet veszel be, szal csak 26-ot, akkor ugyanúgy véd?? nem, akkor nem, hiszen nem véletlen 27 szemes.
csak akkor véd ugyanúgy, ha visszakéred azt az egy szemet. de csak akkor, ha az is Symicia!!! ha nem az, hanem valami más márka, akkor kérdezz meg egy orvost, hogy mi a teendő, mert lehet, hogy tök más anyagösszetételű, és akkor sem lesz normális védelem.
az meg, hogy most hétfőn szerda jelzésű tablettát veszel e be, vagy vasárnap hétfőit, tök mindegy, mindent tablettának ugyanaz a hatóanyaga egy csomagban, legalábbis ennél a gyógyszernél. de ez tök hülye feltételezés is, mert mivan azzal, akinek nem vasárnap kezdődik a ciklusa, hanem szerdán? az nem szedhetne ilyen gyógyszert?
nem értem, hogy bízhatták rád a szüleid a gyógyszernek a szedését, ez felelősség, de te láthatóan még nem vagy elég felelősségteljes hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!