Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van okom félni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom félni?

Figyelt kérdés

Minden este 8 órakor szedem a fogamzásgátlót már kb 2 éve. tegnap este nem voltam otthon így nem tudtam bevenni 8kor, viszont szeretkeztünk a párommal, gondolván hogy majd ha hazaérünk beveszem. ma reggel 11 körül jutott eszembe hogy elfelejtettem bevenni! de akkor ugye gyorsan bevettem..

Ugye nem lehet ebből semmi gáz? :S

2012. jún. 23. 14:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ebből nincs semmi gáz nyugi mással is megesik én is ugy csinálom ha elfelejtettem ekkor és ekkor beszedem mior beugrik hogy aztaa a gyógyszer
2012. jún. 23. 14:48
 2/13 anonim ***** válasza:
reggel 8-kor még oké lett volna, mert kb. 36 óra telhet le kettő között, hogy ne legyen baj. én mostantól a ciklus végéig óvszerrel is védekeznék.
2012. jún. 23. 14:50
 3/13 anonim ***** válasza:
1-es, örülj, hogy még nem ugrott be a bébi. Nem lehet összevissza szedni, erre figyelni kell. biztos szerencséd volt eddig.
2012. jún. 23. 14:51
 4/13 anonim ***** válasza:
olvasd el a betegtájékoztatót! nekem pl úgy van, hogy 1. és 3. héten ha kihagyom és később veszem be, akkor 1 hétig kiegészítő védekezés. Ha a 2.-on, akkor nem lesz gond
2012. jún. 23. 14:58
 5/13 A kérdező kommentje:
A védekezés oké, azt tudom, de engem az érdekelne hogy nem lehetek-e emiatt terhes :S
2012. jún. 23. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:
milyen gyógyszert szedsz? a betegtájékoztatóban benne kéne lenni, hogy lehetsz-e:/
2012. jún. 23. 15:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Lyndinette-et szedek. ez így konkrétan nincs benne, csak az hogy ha 12 óránál később veszem be akkor kell kiegészítő védekezés. de ugye engem az aggaszt hogy tegnap este szexeltünk és bennem ment el.
2012. jún. 23. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem még így sem valószínű, mert nekem is volt hasonlóra példa, de biztos ami biztos, vegyél egy esemény utánit!
2012. jún. 23. 15:22
 9/13 anonim ***** válasza:

esemény utánit hogy adnának már neki, ha fogamzásgátlót szed?? ekkora hülyeséget...

kérdező, nem valószínű h terhes vagy, de azért vigyázz az ilyenekkel.

2012. jún. 23. 16:06
 10/13 anonim ***** válasza:

[link]

nem értem mi a probléma vele...

2012. jún. 23. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!