Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mitől lehet a pecsételő vérzésem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet a pecsételő vérzésem?

Figyelt kérdés
Most szedek életemben előszőr fogamzásgátlót, Belarát.A menstruációm 3.napján kellett elkezdenem szedni,ami június 13. volt,ma 22.-én meg pecsételő vérzésem van. Mitől lehet?Elmúlik?Normális ez?
2012. jún. 22. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Mikor én kezdtem el szedni én is nagyon megijedtem először tőle, annak ellenére hogy a betegtájékoztatón felsorolták a lehetséges mellékhatások között. Teljesen normális, főleg, hogy ez az első hónapod a fogamzásgátlóval. :) Idővel hozzászokik a szervezeted a hormonokhoz amit szedsz és elmúlik.

Ha viszont a második hónapban is tapasztalod a vérzést akkor szerintem ajánlott felkeresni a nőgyógyászodat és konzultálni vele. No para:)

2012. jún. 22. 12:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ most nyugodtabb vagyok:) De az nem számít hogy most volt meg nem rég,és a két idő közt 10 nap telt el ?
2012. jún. 22. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok:) Nem, ennek nincs jelentősége. Nekem is volt 2-3 napig, aztán 1 hétig semmi, utána megint 2-3 nap. Az első hónapom ilyen volt, a másodikban már semmi vérzés:)
2012. jún. 22. 12:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást,és a választ. Nődokimat is felhívtam,ő azt mondta előfordul ilyen, de ha nem múlik el hétfőn menjek be, mert lehet hüvely gyulladásom van, amit kizártnak tartok,mert még soha nem volt pecsételő vérzésem,és hüvely gyulladásom.Azt már jobban elhiszem h a fog.gátlótól van,mert meg kell szoknia a szervezetemnek.
2012. jún. 22. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!