Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan óvszer, ami használat közben nem "szárad ki"?
síkositot tegyetek bele is,meg kivülre is...csak vigyázz h olyat amit lehet hozzá,de ez ugyis rá van irva h milyet lehet
22/L
Nehogy tegyél belülre síkosítót, mert frankón lecsúszhat és benned maradhat a gumi és összehozhattok egy szép kis babucit.
Ha a párod nem túl nagy vastagsággal rendelkezik, vegyetek masculant. Annál én nem tapasztaltam kiszáradást, legalábbis nem olyan mértékben, mint a többinél. Mind a durex, mind a lifestyles hamar kiszárad és hiába a síkosító rá, annyira gagyi gumi, hogy nem sikerül kellően nedvesíteni és frankón el is szakadt, nem egyszer (durex).
hát nemtudom,lány vagyok,nem érzem a gumi belsejét,de ha gumi,párom szokott bele tenni,bár igaz,gumit nem a baba elleni védekezésre használjuk,hanem amikor megvan,és ne kenjem össze.ő mondja h belülről száraz,szoval miatta belülről is sikositó,általában durex
hogy baba elleni védekezésben mennyire rontja a %-okat,azt nemtudom,tablettát szedek
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!