Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye? Féljek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye? Féljek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nemrég a barátommal közösültünk, és sajnos kiszakadt a gumi. hála az égnek észrevettük időben és rögtön amikor elszakadt kivette belőlem... Még nem ment el. Olvasgattam pár oldalon, és azt írták hogy az előváladékában is van minimálisan hímivarsejt.Egyébként ez a menstruációm utolsó napjaiban történt, szóval így is kisebb rá az esély.
2009. júl. 6. 11:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Biztosra csak akkor tudod meg,hogyha megjön következőnek.De szerintem nem történt így baj,bár nagyon pici esély lehet rá...de nem hiszem
2009. júl. 6. 11:43
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon kicsi rá az esély, de a helyedben azért bevennék egy esemény utánit. Persze ha nem szedsz fogamzásgátlót.
2009. júl. 6. 11:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben szerintem fölösleges lenne egy 72 órás tabletta! Csak bekavarna! Ha aránylag rendszeres a mensid, akkor nincs mitől félned!
2009. júl. 6. 13:19
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
az nem biztos h bekavar. nalam se kavart be. és ha mégis sikerül teherbeesnie? akkor majd azt mondja h " nem akartam bevenni 72 orasat, mert be fog kavarni " ?? persze, kicsi az esély, de én nem tudnék nyugodtan ülni otthon.
2009. júl. 6. 13:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben elhanyagolható a terhesség esélye, viszont az esemény utáni aránytalanul nagy lórúgás lenne a hormonjaidnak. Én nem venném be, ha velem történt volna ez.
2009. júl. 6. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Orvos írja fel, aki megkérdezi, hogy pl. a ciklusod hányadik napján volt a baleset! Ha megmondod neki, hogy a mensid vége felé (tehát kb.5.-6. nap), és még beléd sem élvezett, szerintem egy normális orvos fel sem írja!
2009. júl. 6. 13:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Hú azért nagyon sokat segítettek ezek a kommentek.Köszi nektek. De még annyi, hogy a gumi is spermicides volt.Ez jobban kizárja nem? Az elpusztítja a teljes előváladék hímivarsejtjeit? Kicsi rá az esélye de aggódom.
2009. júl. 6. 18:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem leszel terhes.Mi úgy feküdtünk le a barátommal hogy óvszer nélkül.De nem ment el belém.Én most jött meg...:)bár ez én vagyok.
2009. júl. 7. 11:21
 9/12 anonim ***** válasza:
utolsónak : gratila, szerencséd volt. nem biztos h massal is igy lesz.
2009. júl. 7. 11:39
 10/12 anonim ***** válasza:
* gratula
2009. júl. 7. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!