Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól fog újra védeni?
Figyelt kérdés
4 éve szedek Yasminelle fogamzásgátlót. Szünetet eddig nem tartottam. Kint élek külföldön és csúszott a csomag amibe a gyógyszeremet kiküldtétek otthonról. Szóval igy tartok egy hónap szünetet.
Mikor kezdjem el megint? Mens. 1.napján, mint mikor először kezdtem, vagy inkább akkor amikor rendesen be kéne vennem, mintha nem hagytam volna szünetet?? És igy mikor fog megint hatni? hány hétig alkalmazzunk kiegészitö védekezést?
2012. jún. 16. 22:34
1/1 anonim válasza:
A menstruáció első napján! Várd meg az első természetes vérzésed.
A többi, hogy mikor leszel védett, ... rajta lesz a használati utasításon. Ezeknél már általában az első hét után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!