Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Logest fogamzásgátlóról tapasztalatok?
Szia!
Én hányással járó menstruációs görcsök enyhítésére kaptam a Logestet. Az az igazság, hogy ahány szervezet, annyiféle reakció; nekem 6 hónapomba telt, míg ténylegesen "beállt" a hormonrendszerem tőle. A görcsöket már az 1. hónap után megszüntette, de érzékenyebb lettem (mellfeszülés, ovulációkor alhasi fájdalmak). A mellfeszülés fél év után elmúlt, de az ovulációkor jelentkező szúró érzés az alhasamban megmaradt.
De hogy ne csak a negatív oldalát vegyem a dolognak: mint ahogy azt már írtam, megszüntette a görcsöket, a 7 napos menstruációm 6 napos lett, és az arcom is kitisztult (kevesebb pattanás van rajta).
Amennyiben nem jelentkeznek a betegtájékoztatóban felsorolt "durvább" mellékhatások (kettős látás, hányinger, szív- és érrendszeri panaszok, stb.), akkor nyugodtan használhatod, valamint a teherbeeséstől is véd. Az első hónapban még kiegészítő védekezést is használj, majd a következő levél szedésétől számítva már a párod is elélvezhet benned, mivel 99%-ig véd.
Remélem, tudtam segíteni =)
"de érzékenyebb lettem (mellfeszülés, ovulációkor alhasi fájdalmak). A mellfeszülés fél év után elmúlt, de az ovulációkor jelentkező szúró érzés az alhasamban megmaradt."
A tablettának pont az ovulációt kellene megakadályoznia, hiszen így véd!!!!
ovuláció??? :O tabikor NINCS ovuláció... legalább is normális esetben, ezért nem esünk teherbe (már aki rendesen szedi)
21/l
Dehogy!!! a 7 napos szünet alatt azért jön meg a mensi, mert megvonod a gyógyszert a szervezetedtől. Ha lenne ovuláció, akkor azt jelenti, hogy nem hat (rosszul szedted, nem szedted, hányás hasmenés... stb) a gyógyszer, és simán terhes lehetsz...
21/l
Sehogy nem szabadul ki a tüszőből, mivel meg sem érik. Ez a lényege a gyógyszernek. Nincs peteérés, nincs gyerek.
Ha neked a szünetben mégis peteérésed volt, akkor neked k.vára nem hat a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!