Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan halasszam el a menstruációmat?
Amikor ezt a kérdést írtad, rengeteg hasonlót kidobott, ebben biztos vagyok. Mellesleg nem értem, miért a fogamzásgátláshoz írtad, mikor ennek semmi köze ehhez. Legközelebb a Nők egészsége topicot válaszd. Jöjjön most, amit már számtalanszor leírtunk. A menstruáció nem olyan dolog, hogy el lehet halasztani. A náthát se lehet másik hónapra időzíteni, ha éppen akkor nincs kedved otthon feküdni. Sok féle buta módszert írnak, citromlé, hormonok és egyéb gyógyszerek, de nem valószínű, hogy bármilyen sikeres eredménye lesz, maximum rombolod a szervezetedet.
Keress fel egy nőgyógyászt, ő talán tud valamit ajánlani, bár ha fiatal vagy -gondolom igen-, akkor nem tudom a szervezeted elbírja-e.
Inkább próbáld ki az OB termékeit, azzal ugyan úgy fogod érezni magadat, mint a sima napjaidon! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!