Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit kell ilyenkor tennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lulukaa4 kérdése:

Mit kell ilyenkor tennem?

Figyelt kérdés
Én nekem multhónapban gyógyszert írtak fel, hogy megjöjjön norcolutot szedtem és megis jött..visza mentem az orvoshoz és irtak ki fogamzásgátlót..Simicyát szedek..de akkor kezdtem el a gyogyszert mikor már elmúlt a menstruációm.rá két nappal..Az orvos ezt mondta...hogy kezdjem el ugy..hát jó én elkezdtem..lejárt a 21 napom, beszedtem a gyogyszereket de még nem jött metg de holnap után kell kezdenem a következő levéllel..holnap után lesz nyolcadik nap..és elkell kezdenem.Ijenkor mivan mit tanácsoltok?Az orvos multkor azt modnta hogy akkor mennyek vissza mikor beszedtem mind a 3 levéllel..Terhes pedig nem lehetek..Köszi a válaszokat és hogy segítetek:)
2012. jún. 13. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, szívesen segítenék, de egyszerűen nem értem, mit írtál. Olyan, mintha a magyar alfaja lenne az a nyelv, amit használsz. Értem a szavakat, de nem áll össze...
2012. jún. 13. 19:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Na úgy van, hogy multhónapban nekem norcolutot írt fel a nőgyógyász, hogy megjöjjön mert nem jött meg.Miután elmúlt vissza kellett mennem kontrolra, és akkor felírta a Simicya fogamzásgátlót.Akkor kezdtem el szedni miután már elmúlt a menstruációm körülbelül két napja, és álltalában az ötödik napon szokták elkezdeni a gyógyszert de én azután kezdetm miután már elmúlt.És beszedtem egy levéllel, és hoolnap után már kellene kezdenem a második levéllel de még mindig nem jött meg..Terhes pedig nem lehetek..Tehát ha most a gyógyszer szünetbe nem jön meg akkor is kezdjem a második levéllel?
2012. jún. 13. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg,. lehet hogy csak akkor fog megjönni, amikor már elkezdted a következő levéllel.-

Csináld azt, amit az orvos mondott, én nem vizsgáltalak meg.

2012. jún. 13. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, nyugtass meg, hogy elsős vagy és csak most ismerkedsz a magyar nyelv rejtelmeivel!

Vagy idősebb vagy már és 3 pohár ütősebb alkohol hatása alatt írsz?

Én a helyedben egy (jó hosszú) időre felfüggeszteném a szexet, míg megtanulok magyarul. Így még a gyógyszer dobozát sem tudod elolvasni, ahol pedig mindez kiválóan le van írva!

2012. jún. 13. 21:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Figyelj, te kis utolsó kommentelő.Buj visza anyuciba:)Szerintem itt nem az a lényeg, hogy mindenki szépen írjon drágaságom..Renben?:)Köszikeeeee FOGD FEL!IT NEM EZ A LÉNYEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na találtál hibát aranyalma?pfffffffff...nem az volt a kérdés, hogy hogyan írok...Ha valami nem tetszik nem kell írni!Hagyni kell...Majd akinek nem ez lesz a válasza az majd ír...erről ennyi a véleményem:)pusszancs;)pápááááá
2012. jún. 13. 21:49
 6/10 A kérdező kommentje:
jah és bocsi szerintem itt nem avval van baj, hogy valaki gyorsan, sietve hibásan gépel kicsit, hanem avval van baj aki ezt nem érti meg:)hehehe még jó h ezekre így rájövök:D OKOS!!!!!!!!!
2012. jún. 13. 21:59
 7/10 Valaszolok ***** válasza:
Nem a szépírással van baj hanem a helyesírással.Nagyon nagy különbség.
2012. jún. 13. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:

"Szerintem itt nem az a lényeg, hogy mindenki szépen írjon"

Ordas sudribunkó ütődött alakoknak tényleg nem az a lényeg. Mert miért is kellene szépen írni? Fizetnek érte a boltban?

Az meg, hogy nem tudják elolvasni - kit érdekel?

Remélem, ha el akarsz valahol helyezkedni, az életrajzodat magad írod majd. Az életben nem vesznek fel még wc-t pucolni sem így, az garantált.

Legalább akkor, ha kérsz valamit - megerőltethetnéd magad annyira, hogy egyszer el is olvasod, amit írtál.

Vagy neked se ment?

Mert akkor értem - és a modorodat is.

2012. jún. 14. 00:09
 9/10 Valaszolok ***** válasza:
De a legdurvább: nem elég hogy nem tud írni,ha szólsz még ő van felháborodva!
2012. jún. 14. 14:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Ijenekkel értelmes embör nem foglalkozzzzikkkk!!!Így írokk bajátocskáim okszaaa?Nem tetsziok mnem köl néznnnniiiiiiiii!!Takajodássssssssssssss amugy meg van munká cöff cöfff
2012. jún. 15. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!