Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe lehet esni fogamzásgátló szedése mellett?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem nyújt 100%-os védelmet egyik módszer sem, de gyakori az ilyen?2009. júl. 4. 01:32
1/12 anonim válasza:
Nagyon ritkán... rendesen szeded akkor kevés az eséje
2/12 anonim válasza:
megeshet, de nagyon ritka. ha normálisan szeded még kisebb az esélye.
3/12 anonim válasza:
Általában akkor lehet mellette teherbe esni, ha nem rendszeresen szeded - elfelejtesz egy-kettöt, vagy sokkal késöbb szeded, mint ahogy esedékes, illetve ha valami miatt nem szivódik fel (hasmenés, hányás, kölcsönhatások).
4/12 anonim válasza:
Én találkoztam olyan nővel,aki 2 éves spirál mellett lett terhes 43 évesen.Ritka,de előfordulhat.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) REndszeresen szedem és a fent említett bezavaró körülmények sem állnak fent. Így, ilyen feltételekkel akkor nem lehetséges a teherbeesés?
Nem vagyok terhes, csak elgondolkoztam ezen :)
2009. júl. 4. 09:41
6/12 anonim válasza:
Én is parázok mindig, pedig mindig betartom a tájékoztatóban lévő utasításokat. Ez természetes , ha parázol. De nem kell aggódnod. Ha rendesen szeded, nem késel vele stb., akkor nem lezs baj.
7/12 anonim válasza:
Ha teljesen szabályosan és rendszeresen szeded akkor a teherbe esés esélye megközelítőleg 1: 1000-hez.
A tabletta melletti teherbe esések 99%-a abból fakad, hogy a véglény
1., nem szedi rendesen, ahogy kell
2., kihányja / hasmenéssel kijön
3., alkoholt fogyaszt rá, ami gátolhatja a felszívódást
Aztán az ilyen nemtörődöm / buta emberek miatt indul a hülyeség, hogy tabletta + gumi + spermicid krém kell a biztonsághoz :)
8/12 anonim válasza:
egy ismerősőmnek az anyja szedett fogamzásgátlót és amellett született 2 (!!!) gyereke..semmi sem 100%-os.
9/12 anonim válasza:
én inkább azt látom hogy vannak nagyon termékeny és kevésbé ermékeny emberek. Van aki tabi mellett is meg spirál mellett is teherbe esik( volt kozmetikusom) , más meg csak megszakitást használ és semmi. De azt hogy Te melyik cspoprtba tartozol,csak akkor tudod meg,ha...szóval durva,de ez van. Mert én olvastam olyat,hogy aki nagyon termékeny,annál a 7 napos szünet alatt beindulhat peteérés és már meg is van a baba. Nem akarok senki ijesztgetni,valahol olvastam. De ez nem azt jelenti hogy Te veled is ez lesz.
10/12 anonim válasza:
a hormonok nem válogatnak, nincs olyan h vkinel a 7 napos szünetben beindul a peteérés. a fogamzasgatlo tabletta pont a peteérést akadályozza, ugyh nem tud semmi ugy megtapadni. gondolom vmi " okos " internetes fórumon olvastad :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!