Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlótól vagy mástól lehet a rosszúllét?
Figyelt kérdés
Tehát: Barátnőm 3 hónappal ezelőtt kezdte el szedni a fogamzásgátlót(Gestomix) viszont akkor hó végére eléggé rosszúl volt tőllük ezér abbahagyta a vizsgák végéig. Ezután egy hónap szünet jött majd most mikor megjött újra el kezdte szedni viszont a rosszúllét most is előjött. Ez jelent fejfájást szédülést, és leginkább gyomorfájást,hányingert. Közben egyszersem voltunk együtt! Szerintetek nagyon nagy hiba volt abbahagyni ill újrakezdeni a szedését? esetleg mással ilyen előfordúlt e? És mi a teendő?2009. júl. 3. 20:10
1/6 anonim válasza:
Menjen el orvoshoz, és írasson fel másik gyógyszert!
2/6 anonim válasza:
Nem jó neki az a gyógyszer, amit kapott. Írasson fel másikat. Persze az sem jó, hogy egyik hónapban szedi, a másikban meg nem. Vagy szedi rendesen vagy egyáltalán nem.
3/6 A kérdező kommentje:
És ezt az elkezdett levelet még szedje végig?
2009. júl. 3. 20:18
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha rosszul van akkor semmi esetre se.Mert annyit nem ér meg, hogy csak erőltesse hiszen azt teszi.Amint egy gyógyszerrel kapcsolatban bármi baj van akkor aba kell hagyni a szedését.Menjen vissza a dokihoz és majd kap másikat.
5/6 anonim válasza:
Nos, remélem észrevetted, hogy képzetlen, nem szakavatott emberekhez fordulsz segítségül egy olyan komoly problémával, amihez egy szakavatott orvos segítsége és véleménye kell.
Azért elmondom:
A hányinger, fejfájás, rosszullét az ősrégi, magas hormontartalmú tablettáknál fordulhatott néha elő.
A mai, parányi hormontartalmú tablettáknál ez nagyon, nagyon valószínűtlen.
Minden valószínűség szerint valami más okozza a fejfájást, hányingert, rosszullétet. Jobb lenne körülnézni alaposan, hogy mi lehet a baj, mert nagyon egyszerű a tabira fogni, de egyátalán nem biztos, hogy valóban ő a hibás.
Menjetek el orvoshoz, mindenképp tárgyaljátok meg vele a dolgot, de szerintem ő is azt fogja mondani, amit én, viszont felajánlhat valami alternatívát.
6/6 A kérdező kommentje:
hát iggen erősen terveztük a dokilátogatást és valszeg be is fog következni de azért még gondoltam csak utánnakérdezek itt is.
2009. júl. 3. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!