Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan szoktátok bevenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktátok bevenni?

Figyelt kérdés
Hamarosan elkezdem a fogamzásgátlót szedni..Tudom már h nagyjából ajánlatos minden nap ugyan abban az időpontban bevenni a gyógyszert.Ti mikor,milyen időpotban szoktátok bevenni?
2009. júl. 3. 17:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó hozzászólónak adok igazat.A nőgyógyászom megmondta attól hogy egy nap egyet kell bevenni nem azt jelenti hogy az a tebletta csak arra az egy napra nyújt védelmet hanem több ideig.Én igyekszem egy időpontban bevenni de ha éppen nem vagyok otthon akkor,nem csinálok belőle ügyet, nem minden helyzet engedi meg hogy a tabiért futkozzak...
2009. júl. 3. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:

te figyi. hamár egyszer elkezdtél tablettát szedni, az egy hónap után biztosan véd, már a bevétel pillanatában is, folyamatosan védve vagy ugyanis, ha rendszeresen szeded. ésha mondjuk 9kor szeded mindennap, de egyiknap véletlenül éjfélkor veszed be, akkoris védve, még 9 után is.

én nemszedem másodpercre pontosan, általában éjfél és hajnali 4 között szoktam bevenni :D immáron 8 éve, és soha semmi problémám nemvolt vele.

de amúgy nézd meg a betegtájékoztatótban h mivan oda írva, mert vannak olyan tabletták, ahol leírják, h ajánlott ugyanabban az időben bevenni, de nem mindegyik tabletta ilyen. az enyém pl nem, ezért tudm ilyen 4 órás intervallumban is beszedni akár.

de ami lényeges, hamár elkezdted szedni, és mindennap szeded, védve vagy egészen addig, míg elnem felejted bevenni egyiknap.

2009. júl. 3. 19:48
 13/13 anonim ***** válasza:
én mindig este 6 kor veszem be:)
2009. júl. 3. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!