Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátomnál nem volt gumi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hugi.0520 kérdése:

A barátomnál nem volt gumi, mi meg már túlságosan megkívántuk egymást, úgyhogy a barátom betette olyan 3 centire. Előtte csinálta magának kézzel, szóval mikor betette, rá olyan fél percre ki is vette és elment. Lehetséges, hogy terhes lettem? Félek:/

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 13:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

És ha nem bennem ment el, úgy is?:/

Ebből egy életre megtanultam, hogy mit szabad, és mit nem......

2012. jún. 10. 13:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Mennyi az esély?

Ezt ennyi ismeret tudatában senki meg nem mondja neked.

Talán egy hüvelyi ultrahanggal, ahol látszik, hogy épp hol jársz a ciklusodban (nem csak a naptér szerint, hanem ténylegesen), meg lehetne mondani, de így nem.

2012. jún. 10. 13:24
 13/19 anonim ***** válasza:
64%

Úgy is!

Az előnedv is tartalmazhat életképes spermiumot és ha rögtön utána el is ment, akkor szinte 100, hogy az előváladék már megjelent nála akkor, amikor benned volt.

Gondolkodj egy kicsit!

Nem ő lesz terhes, hanem te. Neked kell észnél lenned!

Fogj egy biológia könyvet és tanulmányozd, de jó alaposan.

2012. jún. 10. 13:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Félhetsz is,te idióta! Nem fér a fejembe,hogy lehet valaki ilyen felelőtlen.
2012. jún. 10. 16:13
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
És ebben neked mi volt a jó? Végignézhetted, ahogy veri magának, majd betette 3 centire fél percig, aztán elment, te meg most egy hónapig aggódhatsz, hogy lesz-e következmény.. Fú irigyellek, én is ilyen pasira vágyom, aki ennyire felelőtlen és nem érdekli, hogy velem mi lesz.
2012. jún. 10. 19:56
 16/19 anonim ***** válasza:
ennyitől még senki nem lett terhes :D
2012. jún. 11. 01:30
 17/19 SzéptüzekLángja válasza:
XD jézus... hasznosabb lett volna ha együtt maszturbáltok XD de ez a három centi... nem értem:D amúgy ha nem akarsz annyit aggódni, vegyél egy tesztet, és akk probléma letudva, vagy probléma tudva:S
2012. jún. 14. 09:06
 18/19 anonim válasza:
Na mi van azóta? :D
2012. jún. 20. 11:52
 19/19 anonim válasza:

Mi lenne? Szinte semmi esely nem volt terhessegre itt. A sok riogatonak meg inkabb informalodnia kellene az ilyen dolgokrol. Szinte undorral neztem ahogy riogattak ezt a szerencsetlent aki mar amugy is be volt parazva. Itt riogattak probaltak raeroszakolni a nezeteiket meg azt ahogy szeretnek ha a sajat gyerekuk gondolna es elriadna egy eletre az egesztol.

A helyzet az kedves kerdezo hogy az eselyeket a partner tudta volna megmondani ha ismerte mar annyira a testet. Az hogy az elovaladek tartalma-e spermat azon mulik hogy a hugycso tartalmaz-e spermat.

Ha kozvetlen elotte mar egyszer elment akkor erre volt esely. Akkor is volt hogyha kozben elotte mar majdnem elment(gyakorlatilag felig elment) es ezert kerult sperma a hugycsobe.

A tortenet alapjan nem hiszem hogy a hugycsoben sperma volt.

2013. jún. 3. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!