Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most hogyan folytassam tovább?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogyan folytassam tovább?

Figyelt kérdés

Mercilont szedek, és tegnap este véletlenül a szombati helyett a vasárnapi tablettát vettem be. Ma vegyem be a szombatit, vagy maradjon ki a mai nap és holnap folytassam a hétfőivel? Vagy esetleg folytassam a hétfőivel, és egy nappal rövidebb lesz így a ciklusom, de minden nap veszek be gyógyszert?

Voltunk együtt a férjemmel tegnap, ezért vagyok ideges miatta! Pici babánk van, így nem kívánok újra terhes lenni a figyelmetlenségem miatt! Amúgy pontosan szedem a gyógyszert. Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 10. 09:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Pont ezen gondolkodtam a múltkor én is, amikor eszembe jutott, hogy mi lenne, ha rossz szemet vennék be, mert ugye erről semmit nem ír a tájékoztató.

Elvileg, azt mondta a dokim, hogy minden szemben ugyanaz van már, amennyiben kombinált készítményről van szó, szóval nekem két dolog jutott eszembe. Ha tényleg ugyanaz van mindben, akkor beveszed a tegnapit és kész, ha nem akkor kezdesz egy új levelet és bevesezed a mait. Ezeket viszont NE tartasd be, mert egyáltalán nem biztos módszerek! A javaslatom az, hogy hívd fel az ügyeletet és kérdezz rá, ennyit megér szerintem. Esetleg egy webes "orvos válaszol" oldalra is írhatsz, de tőlük nem biztos hogy még ma érkezik válasz!

2012. jún. 10. 10:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindegyikben ugyan az van, csak azért van lebontva napokra, hogy észrevedd, ha esetleg elfelejtetted bevenni (tehát ha kedden felveszed és azt látod, hogy ott a hétfői tabi, akkor tudod, hogy elfelejtetted bevenni), szóval vedd be a tegnapit és kész, holnaptól rendesen folytathatod. :
2012. jún. 10. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!