Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Percre pontosan kell a fogamzásgátló tablettát bevenni?
Lindynette 20
Köszönöm:)
Egyszer valaki 4 másodpercet késet a bevétellel, és 7-8 gyerek lett hirtelen körülötte.
Ezeket a kérdéseket csak azért írjátok be, hogy ne legyen kihasználatlan bit a szerveren, vagy ennyi az agykapacitásotok?
Nem csak, hogy percre, hanem ezredmásodpercre.
Tehát a fogamzásgátló alapfeltétele egy atomóra. Jegyezd fel a pillanatot, amikor először bevetted (ne feledd beleszámolni a nyelési időt!), és csak akkor vedd be.
Különben terhes leszel, az fix.
ne poénkodjatok neki, mert még komolyan veszi.
válasz: nem, dehogyis. 1-2 óra eltérés simán belefér.
A tabletta típusától függ. Amikor magas hormontartalmút szedtem (35mg), akkor akár 8-10 órával később is bevehettem, amikor yasminellét szedtem(20 mg, 4-5 óra csúszás miatt leesett a hormonszintem és megjött a megvonásos vérzésem, de ez csak nálam volt, másnak beválnak a mikrotabletták, mint a Lidynette 20.
Sőt aki minipirulát szed, annak pontosabban kell szedni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!