Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor most mit csináljak? Most ilyenkor mi a teendő ha a 28 napba nem jött meg a menstruációm? Kérlek segítsetek
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 00:32
1/6 anonim válasza:
hülye kérdés, és már vagy 1000-szer olvastam. Vegyél tesztet, győződj meg, viseld a következményeket. Meg sem kérdezem, védekeztetek-e. -,-
2/6 anonim válasza:
Kicsit írhatnál többet is magadról. Lehet, hogy azért nem mert fiatal vagy és még nem áll be a menszid, vagy lehet hogy tényleg terhes vagy. Ezt így a semmiből nehéz eldönteni.
3/6 anonim válasza:
nekem eddig még soha nem jött meg 28 napra, pedig már 8 éve menstruálok, de mindig 30-32 napra ér ide. eddig mindig 28 napra jött?
4/6 anonim válasza:
Mivel nem a teherbeesés, hanem a fogamzásgátlás kategóriába írtad, gondolom gyógyszer mellett történt... Ha nem így van, javíts ki.
Ha igazam van, akkor vegyél tesztet, ha pozitív menj dokihoz, ha pedig negatív akkor tartsd meg a szünetet és szedd tovább, majd megjön.
És nem értem, miért kell lehurrogni, fogalmatok sem lehet róla, hogy mi is történt valójában...
5/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen nektek...15 éves Lány vagyok és van barátom is és volt már kapcsolatom is vele ugy....és eddig még nem igen jött meg 28 napra csak most valahogy idegeskedtem miatta a vörösbór segíthet rajta és ezt nem viccként irom...
utolsónak nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszát pusy
2009. júl. 3. 12:15
6/6 anonim válasza:
Nyugi . neek volt olyan, hogy tobb mint egy hobapig nem volt. De az se baj, ha kivizsgáltatod magadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!