Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legkisebb koton?
Előző vok.
Itt többen is azt írták, hogy a Masculan óvszer mintha egy kicsit szűkebb lenne:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__83..
Szóval szerintem próbáld ki ezt, mi is ilyet használuk, az ára is nagyon jó(10 db van egy dobozban, és 800 Ft körül szokott lenni)
Ha minőségi (de olcsóbb) kisebb kotont akarsz, akkor a masculant válaszd. Sajna az én páromra kicsi (4,3), ha jó lenne, csakis azt használnánk. Még nem szakadt, kellemes az illata, jó sikos és könnyen síkosítható.
Olyan gumit keress, aminek 52-es mérete van. Ilyen pl a rako, romantic is. Minden doboz hátulján fel van tüntetve.
Szia! Én semmiképpen sem ajánlom a masculant!!!
Nekünk 2x is kiszakadt, és semmivel sem kisebb főleg nem szűkebb mint a többi, de komolyan.Megnéztem a méreteit.Amit ajánlok az a Raco. Szűkebb a masculannál és az 1x se szakadt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!