Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 7végén sexeltem a párommal és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7végén sexeltem a párommal és belém élvezett! 2. levél GEstomixot szedem 14. napja! Véd már ugye?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

elvileg igen már védett vagy. de ha nem jön időben meg akkor természetesen vegyél egy tesztet, vagy menj dokihoz.

27/L

2009. júl. 1. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Ugyan fiú vagyok, de fogamzás gátlás terén van némi tapasztalatom!Párom Yasminnelle-t és Lindindette 20-at szedett, mint minden gyógyszerhez, ezekhez is volt betegtájékoztató.Szerintem a tiedhez is van, abban minden meg van válaszolva a kérdésedre!

Egyébként meg van egy oldal ahol minden este tudsz chat-en beszélni egy nőgyógyásszal szerintem próbálkozz nála ha nem egyértelmű az betegtájékoztató leírása!

Viszont ez említett tabletták, betegtájékoztatója szerint már az első levél, véd 2 hét után, azaz ha két hete szeded a gyógyit már védve vagy!Egyébként is ki írna fel manapság olyan fogamzásgátlót amihez 124332514142 levelet be kell szedni h védjen... Szerény véleményem szerint ha már a 2. levelet szeded és nem hagytál ki tablettát, védve vagy!

24/f

2009. júl. 1. 10:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Am a 2. válaszolomnak csak annyit h igen van hozzá betegtájékoztató és ez nicns benne hogy mennyi idő után véd!

hidd el többször is átolvastan és nincs...ezért kérdeztem!

2009. júl. 1. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
szerintem a 2. válaszoló pont as betegtájékoztatóból szedte azokat az infókat amiket leírt :D
2009. júl. 1. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

"Mikor kezdheti el az első csomag szedését?

- Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az előző hónapban.

A Gestomix szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Gestomix szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia."

Ez a betegtájékoztatóban van. Ennyit arról, hogy nincs benne... Olyan bogyó nincs, amiben nincs benne, hogy mikortól véd, ez olyan alap dolog! :-) Ne aggódj!

2009. júl. 1. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
11:21-es vagyok, nem értem, mirét vannak lepontozva a válaszok, mindenki okos dolgot írt! :(
2009. júl. 1. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Védett vagy már.
2009. júl. 1. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!