Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7végén sexeltem a párommal és belém élvezett! 2. levél GEstomixot szedem 14. napja! Véd már ugye?
elvileg igen már védett vagy. de ha nem jön időben meg akkor természetesen vegyél egy tesztet, vagy menj dokihoz.
27/L
Szia!
Ugyan fiú vagyok, de fogamzás gátlás terén van némi tapasztalatom!Párom Yasminnelle-t és Lindindette 20-at szedett, mint minden gyógyszerhez, ezekhez is volt betegtájékoztató.Szerintem a tiedhez is van, abban minden meg van válaszolva a kérdésedre!
Egyébként meg van egy oldal ahol minden este tudsz chat-en beszélni egy nőgyógyásszal szerintem próbálkozz nála ha nem egyértelmű az betegtájékoztató leírása!
Viszont ez említett tabletták, betegtájékoztatója szerint már az első levél, véd 2 hét után, azaz ha két hete szeded a gyógyit már védve vagy!Egyébként is ki írna fel manapság olyan fogamzásgátlót amihez 124332514142 levelet be kell szedni h védjen... Szerény véleményem szerint ha már a 2. levelet szeded és nem hagytál ki tablettát, védve vagy!
24/f
Köszönöm! Am a 2. válaszolomnak csak annyit h igen van hozzá betegtájékoztató és ez nicns benne hogy mennyi idő után véd!
hidd el többször is átolvastan és nincs...ezért kérdeztem!
"Mikor kezdheti el az első csomag szedését?
- Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az előző hónapban.
A Gestomix szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Gestomix szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia."
Ez a betegtájékoztatóban van. Ennyit arról, hogy nincs benne... Olyan bogyó nincs, amiben nincs benne, hogy mikortól véd, ez olyan alap dolog! :-) Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!