Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A barátom betette péniszét úgy 5-6 percre kb... de nem élvezett el! Előváladéka nincs, mert rögtön az elélvezés előtt jön ki neki! Így lehetek terhes? Ezt hívják a megszakításos védekezésnek vagy nem?! Amúgy a menstruáció első napjától számítva a 17. napomon voltam, a peteérésem nem rég múlt el (29 naposak a ciklusaim)...

Lehetek terhes vagy nem? Szükség van a 72 órás tablettára? Mert még tudnék felirattatni...

Komoly válaszokat várok,létszíves ne írjatok sértő válaszokat!

2012. jún. 1. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A választ szerintem Te is tudod. Igen, lehetsz. Az, hogy mennyi az esélye, maximum a saját nyugtatásod miatt fontos. Hiszen teljesen mindegy, mert mi van, ha épp te vagy az egyik, aki bele esik a kis százalékba?

Emellett, ahogy olvasom, meg fog ölni az ideg amíg meg nem jön. Ha nyugodtan akarsz lefeküdni és nem izgulni, akkor nyomás az ügyeletre. Kérj meg valakit, hogy kísérjen el, ha egyedül nem mernél.

2012. jún. 1. 19:38
 12/14 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogy mi lesz, de tényleg meg fog ölni az ideg :( Ma nem értem oda az ügyeletre...
2012. jún. 1. 20:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Bevettem a gyógyszert, remélem használ és nem lesz gond! Bár nem tudom, hogy milyen mellékhatásai lesznek. 45 órára rá vettem be, de azt írja, hogy 72 órán belül be lehet venni!
2012. jún. 2. 11:12
 14/14 tetro ***** válasza:
Rendben leszel.
2012. jún. 2. 11:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!