Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakítás mellé mit használj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakítás mellé mit használjak, hogy megbízható legyen a védelem?

Figyelt kérdés

sajnos fogamzásgátlót nem szedhetek betegség miatt, óvszert pedig nem kedvelem:S. Megszakításos védekezést önmagában nem szeretnék tovább , így tanácsokat kérnék, hogy mit használjak ami olcsó egyszerű és megszakítással jó fokozatú védelmet nyújt a nem kívánt terhesség elleni védelme?:)

L/17

2012. jún. 1. 00:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Pesszárium + zselé

vagy hüvelygyűrű.

A megszakítást nyugodtan felejtsd el: szinte hatástalan, viszont az élményt nagyrészt elveszi.

2012. jún. 1. 02:40
 12/21 anonim ***** válasza:

Úristen, a megszakítás NEM védekezés!

Nem hiszem el, hogy ezt nem lehet megérteni.

Az előváladék is tartalmaz kevés ondót.

Nekünk így lett a második babánk, pedig hüvelykúpot is használtam.

2012. jún. 1. 12:24
 13/21 anonim válasza:

11es, bocsi, de a pesszárium még véletlen sem egyszerű, főleg eleinte, a hüvelygyűrű pedig ugyanúgy tartalmaz hormont, mint a gyógyszer, és írta a kérdező, hogy azt nem szedhet, gondolom épp a hormonok miatt.

De ez az én véleményem...

2012. jún. 1. 12:29
 14/21 anonim ***** válasza:
Itt többen is írták,hogy vannak hüvelykrémek/kúpok,azzal kiegészítheted....de még így sem biztonságos és elég nagy a terhesség esélye.Igaz,minden mellett terhes lehetsz,de nem mindegy,hogy mennyi az esélye.Ha csak annyi a kifogásod a gumi ellen,hogy nem kedveled,akkor remélem azzal is tisztában vagy,hogy 99%-os védelmet nyújt terhesség ellen,míg a megszakítás valami mással kb 60-70%-osat.Rengetegen lesznek így terhesek.Ha ezt te bevállalod 17 évesen,akkor rendben,de remélem azért mered bevállalni,mert megtartanád a babát és nem abortuszra mennél.Ha valaki nem akar abortuszra menni,akkor nincs olyan kifogás,hogy ezt a védekezési módot nem kedvelem.
2012. jún. 1. 13:35
 15/21 anonim ***** válasza:
És ezt mondom úgy,hogy én sem kedvelem,de semmi másban nem bízom ennyire (kivéve a fog.gátló,amit nem szedhetek).Nem akarok azért abortuszra menni,mert hopp,ez épp nem tetszik.
2012. jún. 1. 13:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Azért a hüvelytablettákkal vigyázz, nem olyan egyszerű és nagyszerű, mint ahogy az első hallásra tűnik..
2012. jún. 1. 19:45
 17/21 anonim ***** válasza:
A hüvelygyűrű hormonális, de ebből csak kevés szívódik fel és nem kering az egész adag a testedben, hanem célzottan a helyére megy.
2012. jún. 1. 20:24
 18/21 A kérdező kommentje:

trombózisra hajlamos vagyok szóval a fogamzásgátló azért van kilőve,

4hónapig nem estem teherbe sima megszakítással..nem hinném, hogy ha használok mellé kiegészítést baj történhetne..

igen blabla tudom nem védekezés.. de figyelj ez nem erkölcsi oldal és nem fejmosásért jöttem illetve azért,hogy ezzel kapcsolatban észt osszanak..kérdeztem ha nem tetszik ne válaszolj köszönöm:)

2012. jún. 1. 22:26
 19/21 anonim ***** válasza:

"4hónapig nem estem teherbe sima megszakítással."

Ha telibe lőnek spermával, a teherbeesés valószínűsége átlagosan 10%

Ha megszakítást is használsz, ez talán a felére csökken.

Tehát semmi meglepő nincs abban, ha így 4 hónapig nem leszel terhes.

Kb. egy év alatt leszel terhes - de lehetsz az elején és a végén is. _SEMMI_ garancia.

2012. jún. 1. 22:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen,tipikus 17 éves kis csitri vagy,aki felelőtlen és azt sem bírja elviselni,ha mások jót akarnak neki.Te azt hiszed itt mindenki hülyeséget beszél,meg úgyse leszel terhes,ha 4 hónapig nem estél teherbe?????Magyarul nem érdekel a dolog és simán elmész abortuszra.Hát akkor minden jót ehhez.Kívánom,hogy legyél terhes,mert az ilyenek esetleg csak akkor tanulják meg,hogy mi is az a védekezés és talán utána nem nyafognak,hogy jaj,az óvszert nem szeretem.
2012. jún. 2. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!