Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítás mellé mit használjak, hogy megbízható legyen a védelem?
sajnos fogamzásgátlót nem szedhetek betegség miatt, óvszert pedig nem kedvelem:S. Megszakításos védekezést önmagában nem szeretnék tovább , így tanácsokat kérnék, hogy mit használjak ami olcsó egyszerű és megszakítással jó fokozatú védelmet nyújt a nem kívánt terhesség elleni védelme?:)
L/17
Pesszárium + zselé
vagy hüvelygyűrű.
A megszakítást nyugodtan felejtsd el: szinte hatástalan, viszont az élményt nagyrészt elveszi.
Úristen, a megszakítás NEM védekezés!
Nem hiszem el, hogy ezt nem lehet megérteni.
Az előváladék is tartalmaz kevés ondót.
Nekünk így lett a második babánk, pedig hüvelykúpot is használtam.
11es, bocsi, de a pesszárium még véletlen sem egyszerű, főleg eleinte, a hüvelygyűrű pedig ugyanúgy tartalmaz hormont, mint a gyógyszer, és írta a kérdező, hogy azt nem szedhet, gondolom épp a hormonok miatt.
De ez az én véleményem...
trombózisra hajlamos vagyok szóval a fogamzásgátló azért van kilőve,
4hónapig nem estem teherbe sima megszakítással..nem hinném, hogy ha használok mellé kiegészítést baj történhetne..
igen blabla tudom nem védekezés.. de figyelj ez nem erkölcsi oldal és nem fejmosásért jöttem illetve azért,hogy ezzel kapcsolatban észt osszanak..kérdeztem ha nem tetszik ne válaszolj köszönöm:)
"4hónapig nem estem teherbe sima megszakítással."
Ha telibe lőnek spermával, a teherbeesés valószínűsége átlagosan 10%
Ha megszakítást is használsz, ez talán a felére csökken.
Tehát semmi meglepő nincs abban, ha így 4 hónapig nem leszel terhes.
Kb. egy év alatt leszel terhes - de lehetsz az elején és a végén is. _SEMMI_ garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!