Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az antibiotikum tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az antibiotikum tényleg csökkenti a foggatlo hatast?

Figyelt kérdés
dianat szedek most.es antibiotikumot irtak ki nekem mert légcsőgyulladasom volt.
2009. jún. 30. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
igen. csökkenti.
2009. jún. 30. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
igen sajnos így van úgyhogy kiegészítő védekezés kell addig midnenképp míg a kúra tart de talán még utána is egy kis ideig, talán egész hónapban (én biztosan használnék óvszert egész hónapban végig) ezt nem tudom pontosan, hátha valaki más majd tudja és megírja neked.
2009. jún. 30. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csökkentheti (nem mindegyik), ezért érdemes egy telefont megereszteni az orvosnak, aki felírta!
2009. jún. 30. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Csökkenti. Barátnőmnek pont így született aranyos kisfia. El kell olvasni a betegtájékoztatókat meg meg kell kérdezni a dokikat. Amúgy alatta és utána min. 1 hét gumizás. Gyógyszertől függően.
2009. júl. 1. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!